Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Projectleider Elektrotechniek

Hollander Techniek - Apeldoorn - 20-11-2018

Als projectleider Elektrotechniek binnen het team Grote Projecten zorg je samen met je team voor een tevreden klant van begin tot eind. Door jouw kennis en ervaring van elektrotechniek doorzie jij als geen ander kansen en bedreigingen en weet jij van projecten een succes te maken. Dat jij je collega’s en klanten nodig hebt om projecten tot een succes te maken is daarbij vanzelfsprekend. JIJ: een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en groei. WIJ: een collega die van technisch hoogstaande Elektrotechnische installaties binnen multidisciplinaire projecten een succes weet te maken!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Jouw uitdaging als projectleider Elektrotechniek?

Als projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van multidisciplinaire projecten binnen de Utiliteit. De projecten variëren van grootte vanaf één miljoen euro. Hierbij kun je denken aan projecten bij onze vaste klanten tot aan aanbestedingstrajecten vanuit de overheid. Vanaf ontwerp tot oplevering heb je de leiding en stuur, coach en begeleid je de bij het project betrokken collega’s, leveranciers en onderaannemers. Daarnaast neem je deel aan klant overleggen, adviseer je klanten gevraagd en ongevraagd en ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer. Je zal deel uitmaken van het team Grote Projecten en je hebt de mogelijkheid dit team samen met je collega’s verder vorm te geven.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
 • beoordelen van aanvraag, voorlopig ontwerp, begroting en prijsvorming;
 • verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp, voorbereiding, planning en uitvoering;
 • voeren van projectadministratie, opstellen analyses, tussentijdse-en eindrapportages;
 • deelnemen aan (bouw) vergaderingen met opdrachtgevers en eventueel adviserende instanties;
 • actief richten op meerwerk of vervolgprojecten ter plaatse, ook voor andere disciplines;
 • voeren van beoordelingsgesprekken.

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je ervaring met of aantoonbaar talent hebt voor het succesvol leiden van technisch hoogstaande multidisciplinaire projecten binnen de Utiliteitsmarkt. Je bent een projectleider die ervaring heeft met project- en procesmanagement en het werken met geïntegreerde contracten (o.a. UAV-GC). Je bent in staat actief te sturen op risico’s, behoudt het overzicht, kunt integraal denken en je weet op een prettige en effectieve manier interne- en externe partijen aan te sturen en zo duurzame samenwerkingen tot stand te brengen. De collega die wij zoeken is communicatief vaardig, proactief, creatief en flexibel. Daarnaast ben je zelfstandig, maar tevens een teamplayer.

Verder vragen we:
 • een afgeronde technische opleiding richting Elektrotechniek (HBO werk- en denkniveau);
 • HIT E is een pré;
 • ervaring met grote, multidisciplinaire, projecten;
 • affiniteit met duurzame installaties en werken met BIM;
 • ervaring met aanbestedingstrajecten en diverse contractvormen (UAV of UAV-GC);
 • dat je 40 uur per week beschikbaar bent;
 • woonachtig in regio Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Zwolle, Arnhem.

Wat bieden we je als projectleider Elektrotechniek?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • Auto van de zaak
 • Collectieve ziektekostenverzekering.

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Marie-Louise van Geelen, recruiter, via 06-18299683. Marie-Louise legt je graag uit wat de functie van projectleider E inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

meer...Meer vacatures van Hollander Techniek