Inloggen - Registreer  

Carlton Oasis Hotel zoekt een Sous chef

Omwerven - via Jobsonline - Spijkenisse - 23-04-2024 Naar vacature  

Wil jij mooie eerlijke gerechten bereiden samen met een enthousiast team en werken in een unieke open keuken? Voor ons mooi vernieuwde restaurant ‘Roam' zijn wij op zoek naar een Sous chef die ons team komt versterken.

Over Carlton Oasis Hotel en Roam

Het Carlton Oasis Hotel is een vier sterren hotel gevestigd in Spijkenisse. Carlton Oasis heeft alles in huis voor een fijn verblijf. Dat zit hem in onze unieke faciliteiten, maar óók in onze mensen, die graag goed zorgen. In ons hotel zit ook een prachtig restaurant met een unieke sfeer, Roam. In de open keuken wordt de hele dag door gekookt. Op open vuur, met mooie, eerlijke ingrediënten. Zoveel mogelijk uit eigen land, vaak lokaal en met oog voor dier en milieu.

Als Sous chef zorg jij dat alle gerechten er picobello uitzien voor ze bij de gasten worden uitgeserveerd. Jij bent samen met de chef-kok verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Ook stuur jij waar nodig het keukenpersoneel aan en overleg je met de chef-kok over het menu! Natuurlijk verschijn je ook voor de schermen en maak je contact met de gasten. Verder ga jij:

  • koken voor grote groepen;
  • op een coachende wijze leiding geven aan het keukenteam;
  • nieuwe menu's ontwikkelen met de chef en het keukenteam;
  • de voorraad controleren (FIFO), jij zorgt als Sous chef voor efficiënt voorraadbeheer;
  • samen met het team in de keuken gebudgetteerde doelstellingen behalen.

Functie-eisen

Jij hebt een creatieve en moderne kookstijl. Je hebt dan ook oog voor detail en wil gerechten zo goed mogelijk serveren. Als Sous chef heb je minimaal een afgeronde relevante koksopleiding en aantoonbare werkervaring als kok in een professionele keuken. Verder:

  • heb je een proactieve, creatieve en innovatieve instelling;
  • heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je stressbestendig;
  • heb je een flexibele instelling en een dito beschikbaarheid;
  • ben je een echte teamplayer en spreekt contact met gasten je aan;
  • ben je in het bezit van vakdiploma(‘s) en hebt goede kennis van HACCP;
  • heb je geen probleem me het koken voor grote groepen;
  • werk je Milieu- & Green Key bewust. Voedselverspilling gaan wij zoveel mogelijk tegen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je kookkunsten te laten proeven door onze gasten in ons drukbezette hotel. Je krijgt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Verder bieden wij:

  • een functie op basis van een fulltime dienstverband;
  • een informele en collegiale werksfeer;
  • een goed bereikbare werklocatie in Spijkenisse;
  • een goed salaris op basis van ervaring, kwaliteiten en de Horeca cao;
  • uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega's;
  • een keer per jaar een overnachting inclusief ontbijt en diner in één van onze hotels uit de Carlton Hotel Collectie;
  • een goede pensioenregeling;
  • passende reiskostenvergoeding;
  • 25 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Omwerven