Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Kok The Kitchen Kitchen

De Bijenkorf - Eindhoven - 03-01-2020 Naar vacature  

Als Kok ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, opmaken, presenteren en uitgeven van een breed assortiment aan gerechten en producten zodanig dat de gasten een Premium Experience ervaren! Je bereidt de maaltijd vers en vertelt gasten meer over ingrediënten, bijzonderheden en achtergronden van de gerechten.

Solliciteer direct
Kok The Kitchen in Eindhoven
Solliciteer direct
Over de functie Kok
De Kitchen is het premium zelf-service concept van de Bijenkorf waar a la minute gekookt wordt en wij onze gasten 7 dagen per week de mooiste gerechten uit de meest verschillende keukens aanbieden. Aziatische wok, Amerikaanse grill, Italiaanse pizza's & pasta's, Japanse sushi, een gezonde salade bar, zelfbereide soepen, belegde broodjes of heerlijk gebak. De keuze is groots! Vanzelfsprekend wordt alle groente, fruit, vlees en vis biologisch en duurzaam ingekocht.

Als Kok ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, opmaken, presenteren en uitgeven van een breed assortiment aan gerechten en producten zodanig dat de gasten een Premium Experience ervaren! Je bereidt de maaltijd vers en vertelt gasten meer over ingrediënten, bijzonderheden en achtergronden van de gerechten.

Je werkzaamheden
Voor het oog van de gast zelfstandig bereiden van gerechten en producten (frontcooking);
Uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles (onder andere over gaarheid, smaak, kleur en temperatuur);
Signaleren en oplossen van structurele afwijkingen bij kwaliteitscontroles;
Doen van verbetervoorstellen met betrekking tot de receptuur;
Permanent aandacht geven aan een optimaal winkelbeeld door toepassing richtlijnen ten aanzien van opmaak, presentatie, orde en netheid, hygiëne en schoonmaak.

Functie-eisen
Servicegericht en weet hoe je je gasten moet benaderen op een professionele en persoonlijke manier;
Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
Passie voor food, hospitality en beleving;
Kennis van de HACCP regelgeving;
Representatief en communicatief vaardig;
Flexibel met betrekking tot werktijden (weekenden en koopavonden).
Over de afdeling The Kitchen
Dit geeft de Bijenkorf jou op een presenteerblaadje
Een salaris dat past bij de functie en je achtergrond;
25 vrije dagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
Een pensioenregeling;
8% vakantiegeld;
2 tot 6% winstdeling;
20% personeelskorting;
Een vitaliteitsbudget voor bijvoorbeeld sportschool of gezondheidscursus;
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Diversiteit & Inclusie
Wij streven een cultuur na waar iedereen zich bijzonder voelt. Daar hoort een open, inclusieve organisatie bij; een organisatie waar iedereen bijzonder is, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt, en waar iedereen zich gerespecteerd, geaccepteerd, gehoord en gewaardeerd voelt. Meer informatie over ons D&I beleid is te vinden op onze recruitment website via ''Over de Bijenkorf'', ''Duurzaamheid en Inclusie''.

Waarden
Nu al een glimlach op je gezicht na het lezen van deze vacature? Deel jouw cv met ons en vergeet niet toe te lichten hoe jij zorgt dat onze gasten zich bijzonder voelen. De Bijenkorf heeft zeven waarden die een belangrijk onderdeel vormen van het DNA van onze medewerkers:

  • Passie voor gasten
  • Continu vernieuwend
  • Verantwoordelijkheid nemen
  • Samenwerken
  • Openstaan voor verandering
  • Elk individu respecteren
  • Duurzaam handelen
De waarden vormen een belangrijk onderdeel in de sollicitatiegesprekken voor alle vacatures binnen onze organisatie.
meer...



Meer vacatures van De Bijenkorf