Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Andersentaxlegal - Amsterdam - 17-05-2019 Naar vacature  

Voor ons notariaat in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Vanwege groei van zowel de nationale- als internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste nieuwe collega. Neem jij bovenstaande ervaring mee? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

Notariaat Amsterdam

Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien. Steeds vaker liggen die mogelijkheden ook buiten Nederland. Andersen Legal ontzorgt en ondersteunt bedrijven bij het (internationaal) ondernemen. Dat kunnen we omdat we gespecialiseerd zijn in (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en in het bijzonder vanuit een notarieel perspectief.

Denk aan het opzetten van (internationale) vennootschappelijke- en financieringsstructuren, de advisering omtrent nationale herstructureringen evenals grensoverschrijdende fusies en omzettingen en de implementatie daarvan. Naast herstructureringen is er een duidelijke focus op het begeleiden van transacties, zoals management buy-outs, het opzetten van joint-venture en acquisitiestructuren alsmede de financiering daarvan, veelal ten behoeve van private equity partijen.

 

Andersen Tax & Legal

Het notariaat in Amsterdam is onderdeel van Andersen Tax & Legal Nederland. Andersen Tax & Legal heeft voor elk format passende dienstverlening. We zijn de aangewezen partner van ondernemers. Wij ontzorgen hen op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak. Zodat zij kunnen doen waarin ze goed zijn. Dat geldt ook voor onze internationale klanten doordat we lid zijn van Andersen Global.

meer...Meer vacatures van Andersentaxlegal