Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Hé, aanpakker Heb je een momentje

Margaklompe - Doetinchem - 27-07-2020 Naar vacature  

Aan de slag in de zorg. Dat is een mooie uitdaging! Zeker als je nog aan je opleiding moet beginnen. Bij Marga Klompé combineer je leren en werken in een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL). Hoe lang je daar mee bezig bent? Dat hangt natuurlijk af van je ervaring en vooropleiding. Eén ding is zeker: bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in echt teamwerk, want dan ga je met plezier naar je werk.

Heb je een momentje om kennis te maken?

Over jou

Houd je van afwisseling? Dat is een goed begin, want je komt in contact met veel verschillende collega’s, werkvelden, cliënten en situaties. Daarom is het ook belangrijk dat je je kunt inleven in mensen en situaties, en op deze manier situaties goed kunt inschatten. Tijdens deze opleiding ga je werken en leren in verschillende werkvelden en regio’s van Marga Klompé. Hierdoor krijg je een unieke kijk in het werkveld, waarbij je met meerdere doelgroepen kennismaakt! Je werkt samen met collega’s, waarmee je de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert.

Wat ga je precies doen? Je taken lopen uiteen van onder andere het verrichten van de dagelijkse verzorging en het geven van begeleiding aan onze cliënten. Daarbij ondersteun je de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van de werkzaamheden op de woning of afdeling. De praktijkcoaches ondersteunen je tijdens de opleiding, waarbij we aandacht hebben voor jouw individuele ontwikkeling tot zorg professional. Je hebt minimaal een diploma voortgezet onderwijs en weet te motiveren waarom je graag als Helpende in de zorg wilt werken. Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren aan de hand van instructies. Communicatief weet jij jezelf goed uit te drukken, waarbij je beschikt over geduld en tact. Daarnaast heb je nog een flinke bak energie nodig om je opleiding te volgen. Gaat dat lukken? Lees dan vooral verder.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Over de functie

  • BBL = leren en werken, start november 2020;
  • ongeveer 20,5 uur werken op de afdeling, 4 uur school en 4 uur wijkleercentrum;
  • onderwijs via ’t Graafschap College;
  • Marga Klompé betaalt jouw opleiding.
  • salaris tussen €1653,60 en €1956,55 o.b.v. 36 uur (afhankelijk van werkervaring en achtergrond);
  • Excl. Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%
Om jou de juiste beeldvorming van dit traject te geven, kun je er vanuit gaan dat je circa 36 uur per week met werken en leren bezig bent.

Heb je vragen?

Bel dan even met leerwerkcoach Nikki Welleweerd via 06 51 11 72 06 of mail naar
. Collega's Dulcia en Simone van afdeling recruitment beantwoorden met plezier je vragen over de sollicitatie via 06-51 13 16 69 of via

Heb je een momentje?

Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan gaan we graag het gesprek met je aan en nodigen we je uit om je motivatie toe te lichten. We vragen je dan als onderdeel van het sollicitatiegesprek een pitch van 3 minuten voor te bereiden. In deze pitch geef jij aan op welke wijze jij structuur gaat krijgen in je werk en privé balans en hoe jij ervoor gaat zorgen dat je jouw leer-werk traject tot een succes maakt. We laten ons graag meenemen in jouw belevingswereld, ideeën en verwachtingen rondom deze (nieuwe) stap in je loopbaan! Je hoeft geen presentatie te geven hoor, dus laat het jouw sollicitatie niet tegen houden. We willen je hierin graag laten nadenken hoe voor jou deze stap eruit ziet en dit met ons te delen om samen hierover door te praten. Tijdens het sollicitatiegesprek krijg je de ruimte om dit aan de gesprekspartners te vertellen.

meer...Meer vacatures van Margaklompe