Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

(junior) Sous-Chef Hotel der Valk 38 tot

Horeca-job - Maastricht - 01-03-2024 Naar vacature  

Jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.

Als (junior) Sous-Chef ben je de rechterhand van onze Chef-kok Tim en Sous-Chef Ahmed. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.

Hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. En welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. Jij zorgt er als professionele (junior) Sous-Chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Over je werkplek:

Het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. Ook wel “fusion” genoemd. Naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. Als onze nieuwe (junior) Sous-Chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. Naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.

Werken bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. Een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. Samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.

“Van der Valk Maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. Ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 22 jaar. Ik voel me hier echt thuis! Het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. Wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. Dat gevoel is niet vanzelfsprekend”

Ahmed, Sous-Chef

Jouw inzet levert beloningen op

Werken met 140 collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het

binnen handbereik. Bovendien krijg je als (junior) Sous-Chef op basis van een 40-urige werkweek:
  • Een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • 25 Vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
  • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
  • Voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze Valk Exclusief hotels;
  • Gratis sporten en gebruik van onze Wellness en zwembad in het hotel;
  • 20% personeelskorting in onze Valk Exclusief restaurants;
  • Regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
  • Gratis parkeren;
  • Reiskostenvergoeding (buiten Maastricht);
  • Diverse extra's via onze Valk Workapp.

De ingrediënten die maken wie je bent

Een snufje zelfvertrouwen met een toefje scherpzinnigheid, That’s you. Tegelijkertijd ben je als (junior) Sous-Chef enthousiast én zelfstandig. Jij hebt de leiding bij afwezigheid van de Chef-kok. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. We werken tenslotte in de horeca. Ook heb je:

  • Enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
  • Een afgeronde koks opleiding;
  • Kennis van HACCP;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.

Tijd voor actie!

Sluit je als (junior) Sous-Chef aan bij je collega’s. Klik op die knaloranje sollicitatiebutton en voer je gegevens in, upload jouw cv en laat een motivatie achter. Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Horeca-job
Meer junior Sous-Chef Hotel der Valk 38 tot vacatures