Inloggen - Registreer  

Anesthesioloog / Senior Staflid Pijngeneeskunde

Esculaap - Maastricht - 11-04-2024 Naar vacature  

Wij zijn op zoek naar een collega die ons team kan komen versterken als (senior) staflid anesthesioloog/pijngeneeskundige.
Binnen de Medische Afdeling Anesthesiologie en Pijngeneeskunde vinden multidisciplinaire pijnbehandelingen plaats voor chronische en oncologische pijnpatiënten. Als (senior) staflid ben je werkzaam op de polikliniek en het chirurgisch dagcentrum. Tevens werk je nauw samen met o.a. Orthopedie, Neurochirurgie, Medische Psychologie, Psychiatrie en Revalidatie. Verder vindt er 3 maal per jaar regio-overleg (Pijnnetwerk Zuidoost Nederland) met de pijnspecialisten van de omliggende ziekenhuizen plaats. We verwachten vanuit jou je participatie in deze overleggen.

Indien gewenst is er ook de mogelijkheid om de functie als pijngeneeskundige te combineren met anesthesiologische werkzaamheden op o.a. het operatiecomplex.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een prettige, gedreven, sociaal vaardige, en sterke persoonlijkheid die zich graag wil profileren in onze organisatie als senior anesthesioloog/pijnspecialist.

Je maakt deel uit van ons team waarbij je o.a. pijninterventies verricht op het Chirurgisch Dagcentrum, onder röntgen/echo, zoals neuromodulatie, allround interventies en oncologische interventies. Binnen ons team verwachten wij dat je ook organisatorische taken op je neemt.

Het MUMC+ heeft een lange traditie van hoogwaardig pijngeneeskundig onderzoek.Er is een hechte samenwerking met MHeNs (Mental Health an Neuroscience Research Institute) van de UM. Researchinteresse en wetenschappelijke output strekt tot aanbeveling, en er bestaat de mogelijkheid om academisch door te groeien tot UHD/hoogleraar op een termijn van vijf jaar.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

Als pijnspecialist ben je werkzaam binnen het chirurgisch dagcentrum en de polikliniek Pijngeneeskunde.
Ons Pijnteam van het Universitair Pijncentrum Maastricht bestaat uit een hoogleraar Pijngeneeskunde, 4 anesthesiologen/pijnspecialisten, neuroloog, internist/hoogleraar Palliatieve Zorgen, huisarts en 2 pijnconsulenten.

Het researchteam bestaat uit een hoogleraar Experimentele Pijngeneeskunde, researchcoördinator, 3 post-doc onderzoekers, 5 promovendi en een onderzoeksassistent.

Er wordt opleiding gegeven aan aios Anesthesiologie, differentianten en fellows, binnen het regionaal opleidingsplan samen met CZ Eindhoven.
Aan de Universiteit Maastricht wordt onder meer onderwijs gegeven aan de studenten Geneeskunde, zoals colleges, onderwijspoli en clustercoach.
Binnen de anesthesie is er de mogelijkheid om werkzaam te zijn binnen de operatieafdeling.
Wij, als afdeling Anesthesiologie en Pijngeneeskunde van het MUMC+, streven naar de best mogelijke kwaliteit en veiligheid van academische (perioperatieve) patiëntenzorg.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor maximaal 40 – 48 uren gemiddeld per week (exclusief diensten, arbeid verricht tijdens diensten)conform artikel hoofdstuk 15 en conform artikel 2.4.2 jo 2.3 lid 3 Cao umc bij wijze van proef, vooruitlopend op een contract voor onbepaalde tijd van Cao umc. Deeltijds werken is bespreekbaar.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail:

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op
.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Is dit een job voor jou?

Kijk dan verder op de website van de werkgever

Directe werkgever

Vakgebied

Functie

Regio

Bekijk ook

Matchpartner
Maastricht UMC+
Maastricht UMC+
UMC Groningen
UMC Utrecht
Matchpartner

ESCULAAP | Kennis & Carrière

25 jaar evaring binnen de medische doelgroep

Esculaap Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
|
|
|
|
Tijdlijn Treffers
Op Mijn Esculaap kun je jouw
bijwerken. Vaak weet je ruim van te voren op welke locaties je het team zal gaan versterken. Hierdoor is het mogelijk om te zien wie je op jouw tijdlijn gaat tegenkomen.

Op alle profielen staat een button "
check tijdlijn treffers
". Als je hierop klikt zie je wanneer, waar en hoeveel dagen je overlap hebt binnen jullie tijdlijnen.
Voorbeeldvragen Medical Pursuit

Welke arterie wordt ook wel de "bromfietsarterie" genoemd?

Antwoord


:
arteria meningea media

Extra toelichting

: De bromfietsarterie ofwel de arteria meningea media dankt zijn naam aan het feit dat deze slagader scheurt bij een schedelbreuk die vroeger veelvuldig optrad bij brommerrijders die zonder helm een ongeval kregen. Door een breuk in de schedel scheurde deze slagader en ontstond een epiduraal hematoom.

Wat is de zgn. Boxer's fracture?

Antwoord

:
breuk van het middenhandsbeentje van de pink of sub-capitale fractuur MC5

Extra toelichting

: De Boxer's fracture (of boksersfractuur) wordt zo genoemd omdat er een grote kans aanwezig is dat het middenhandsbeentje breekt wanneer er hard met de vuist tegen bijvoorbeeld een muur geslagen wordt.

Wat is de verwekker van Syfilis (lues)?

Antwoord

:
Treponema pallidum

Extra toelichting

: Treponema pallidum is een bacteriesoort van het geslacht Treponema met ondersoorten die ziektes kunnen veroorzaken zoals syfilis. Het is een gram-negatieve bacterie, anaeroob en spiraalvormig, hierom ook spirochete genoemd. De bacterie werd in 1905 door Schaudinn en Hoffman ontdekt.

Op de SEH wil je het Totaal verbrand lichaamsoppervlak (TVLO) berekenen, welke tel je mee?

A: enkel 3e graads
B: 2e en 3e graads
C: 1e, 2e en 3e graads

Antwoord

: B

Extra toelichting

: 1e graads brandwonden genezen doorgaans zonder specifieke behandeling en worden dan ook NIET meegeteld bij de berekening van het totaal verbrande lichaamsoppervlak.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Esculaap
Meer Anesthesioloog Senior Staflid Pijngeneeskunde vacatures