Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Sous Chef

WestCord Hotel alle Che - via Hotelprofessionals - Eindhoven - 12-04-2024 Naar vacature  

WestCord Hotel Eindhoven
Eindhoven
  • Fulltime
  • MBO/HBO
  • Taal: NL
  • Operationeel
  • Keuken
Opslaan
Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien! Het is voor jou ook geen probleem om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen afdeling in de keuken.

Als Sous chef ben jij
eindverantwoordelijk
in de keuken als rechterhand van de chef, als hij er bijvoorbeeld niet is. Geen bord vliegt de keuken uit zonder jouw goedkeuring, de planning is rond en iedereen binnen het team weet waar hij of zij mag uitblinken vandaag. Kortom, je geeft actief

leiding
aan je keukenteam en waarborgt de kwaliteit van de gerechten. Maar, je overlegt en spart ook met de Chef & F&B manager over belangrijke beslissingen. Je leert van hen en geeft dit weer door aan het team op de keukenvloer. Jij

coacht
,
traint
en
motiveert
je team en iedere medewerker individueel. Zo zorg je ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt! Het bewaken van de voorraad, inkoop en het opstellen en naleven van de budgetten behoort ook tot jouw takenpakket. De focus ligt op de ultieme combinatie van

gasttevredenheid
,
creativiteit
,
kwaliteit
en
teamwork
. Leer je graag je collega's de fijne kneepjes van het vak om zo nog efficiënter te koken? Sta je graag aan de pas, om zo het juiste overzicht te hebben? Tuurlijk kan er nog iets misgaan, maar daarvoor leer ik. Ondanks dat, krijg je het vertrouwen van de chef en boek je snel vooruitgang. Zelf heb je erg veel productkennis en kan ik met gemak bij alle secties staan? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wat maakt mij een perfecte collega?

  • Werkervaring in een zelfde functie;

Creatieve

 
en moderne kookstijl;
  • Je bent bekend met foodcost , menucalculaties, payroll en roosters maken;
  • Leermeester diploma is een pré;

Communicatie

 
en organisatie: Hier blink jij in uit!
  • Je hebt een
 

flexibele instelling

 en bent
 

stressbestendig

;
  • Een echte teamplayer met 

passie voor het culinaire vak

: dit ben jij!
  • Samen met jouw team ga je elke dag voor het beste resultaat en een unieke ervaring voor onze gasten!
  • Je weet je collega’s te 
motiveren
 en te 
inspireren.

Wat biedt WestCord Hotels?

Groei:

 Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. 

Trainingen:

 Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Salaris:

 Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

30/30 member


:

Overnachten voor € 30,

 
inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels;
  • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken);
  • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. 

Surprise Our OneTeam:

 Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

  • Een 

netto bonus van € 250,-

 wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
  • Een gratis 

hotelovernachting

 inclusief diner als jij door je proeftijd bent!
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van WestCord Hotel alle Che
Meer Sous Chef vacatures