Inloggen - Registreer  

Stage facilitair medewerker

Hermans & Schuttevaer Notarissen - Utrecht - 18-10-2019 Naar vacature  

WAT EEN STAGE BIJ ONS ZO LEUK MAAKT

Ben jij dienstverlenend ingesteld, hou jij van aanpakken en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een leuke stage als facilitair medewerker MBO op ons notariskantoor.

Wij zijn een groot notariskantoor gevestigd in een gaaf pand in Utrecht. Als kantoor willen wij graag dichtbij de klant staan, wij zijn er voor een breed publiek. Wij adviseren mensen bij alle belangrijke momenten in hun leven en leggen dat goed vast, zakelijk of privé. Naast onze adviespraktijk hebben wij online diensten voor onze klanten.

WAT GA JE CONCREET BIJ ONS DOEN?

Als facilitair medewerker werk je direct samen met de office manager. Je zorgt er samen voor dat alle facilitaire diensten binnen kantoor goed verlopen en je haalt energie uit het ontzorgen van je collega’s. Je zorgt o.a. voor de inkoop van kantoorartikelen, de lunch binnen kantoor en je zorgt ervoor dat iedereen ’s ochtends de dag kan beginnen met koffie. Je hebt contact met leveranciers en zorgt ervoor dat ze hun contracten naleven. Wanneer nodig vraag je offertes aan en maak je een vergelijkend overzicht. Als er bijeenkomsten of borrels met relaties zijn, zorg jij ervoor dat alles goed verloopt en tip top in orde is. Daarnaast ondersteun je de office manager in allerlei zaken. Kortom, een afwisselende stage waar je veel contact hebt met mensen. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Ons kantoor staat open voor vernieuwingen en we gaan mee met de tijd. Wij bieden je een prettige werkomgeving in een gaaf ingericht pand, met leuke collega’s. De stage is voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar).

MEREL DEELT HIER HAAR ERVARINGEN

WIE ZOEKEN WIJ?

Als stagiair facilitair medewerker ben je flexibel en pro-actief ingesteld. Je bent leergierig en hebt oog voor detail. Je houdt van aanpakken en kunt goed samen werken, maar bent ook zelfstandig. Je bent een enthousiast en vrolijk persoon en wil je collega’s graag ontlasten.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hermans & Schuttevaer Notarissen