Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Restaurantmanager Center Parcs Port Zélande
Albron Center Parcs Nederland
30 - 38 uur
Restaurantmanager Center Parcs Port Zélande
Werken als restaurantmanager in de horeca betekent collega’s uitdagen, teamwerk stimuleren, perfecte service bieden én elke gast een onvergetelijke ervaring bezorgen. Tegelijkertijd: organisatorisch alles in goede banen leiden en verkooptargets waarmaken. En dat allemaal in een geweldige vakantie omgeving!Albron verzorgt het eten en drinken in de restaurants bij Center Parcs. Daarmee maakt Albron het verblijf van de gasten helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.
Het recept voor een restaurantmanager
- Leidinggeven aan en aansturen van jouw team
- Coachen van je collega’s
Eindverantwoordelijk voor een heerlijk verblijf van de gast in jouw restaurant
Ruud: “Als restaurantmanager stuur ik in ongeveer 25 tot 35 collega’s aan, zo’n 10 collega’s per shift. Ik zorg ervoor dat in mijn restaurant alles goed reilt en zeilt. Aan het begin van een shift deel ik mijn collega’s in. Ook kijk ik; hoe gaan we voor de beste gastbeleving, en welke omzet willen we halen vandaag? Verder stuur ik mijn collega’s aan op de vloer. Als het druk is, spring ik natuurlijk bij in de bediening. Je stuurt het team aan en bent er voor de gasten, mijn ideale combinatie.”
Jouw ingrediënten als floormanager
Werkervaring in een leidinggevende rolHoreca ervaring
Flexibel in het werken met een wisselend rooster en weekenddiensten
Goede communicatieve vaardigheden
Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen
Gast- en servicegerichte attitude en een commerciële feeling
Een echte teamspeler
Marijke: “Je moet flexibel zijn in de horeca. Elke dag is weer anders, met steeds andere gasten. Als het druk is en je een goede omzet draait, heb ik echt dat ‘wow-gevoel!’. Dit geeft zoveel energie in het team. Als leidinggevende in de horeca is dat wat je wilt zien natuurlijk!”
Onze menukaart voor jou
Salaris tussen de€ 2.313,33 en € 2.912,27
bruto per maand op fulltime basis
Je ontvangt
reiskostenvergoeding
25 vakantiedagen
bij een fulltime werkweekFlexibel dienstverband; een vast aantal uren op contract tussen de
3
0 en 38 uur
per week
Uitgebreide
opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Werken in een enthousiast en gezellig team
Leuke personeelsvoordelen
- Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering en een passende collectieve zorgverzekering
Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!
Upload jouw contactgegevens en een korte motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via werkenbij@albron.nl of laura.jansen@albron.nlmeer...
Meer vacatures van Albron