Inloggen - Registreer  

Junior Accountant RA

De Hooge Waerder - Alkmaar - 06-10-2020 Naar vacature  

Alkmaar (24-40 uur)

Je hebt een HBO diploma op zak en wil verder leren voor RA Accountant. Je wil echter daarnaast ook werkervaring opdoen. Dat komt goed uit, want die combinatie kan De Hooge Waerder jou bieden in de rol van Beginnend Assistent Controlepraktijk. Lees dus snel verder en reageer!

Waarom deze vacature zo interessant is?

Je hebt al de nodige theoretische kennis, maar wil deze natuurlijk ook heel graag in de praktijk gaan toepassen. En daarnaast wil je ook nog door blijven leren, want uiteindelijk wil je natuurlijk graag RA achter je naam hebben staan! Bij De Hooge Waerder in Alkmaar kan dat! Je start als junior en kan na een aantal jaren doorgroeien naar een medior positie en uiteindelijk naar een senior rol. Om door te kunnen leren bieden wij jou een zeer aantrekkelijke studieregeling.

Zoals gezegd start je als Beginnend Assistent Controlepraktijk. Naast het controleren van diverse balansposten van onze klanten breng je ook de bedrijfsprocessen bij deze klanten in kaart en onderbouw je deze aan de hand van documenten. Dit doe je altijd in een team van collega’s en vaak ook op locatie van de klant. Onze klanten zijn (middel) grote MKB klanten en bevinden zich voornamelijk in Noord-Holland. Uiteraard wordt je begeleid door ervaren collega’s die jou graag alle kneepjes van het vak bijbrengen.

Kantoor Alkmaar wordt jouw vaste basis waar je een goede werkplek hebt en altijd kan sparren met collega’s. In deze functie ben je echter ook vaak op locatie bij de klant. Gezien de huidige maatregelen rondom COVID-19 hanteren wij de 1,5 meter afstand, wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt en ondersteunen we onze klanten wat meer op afstand. Gedurende jouw inwerkperiode zorgen wij dat je veilig op kantoor kan worden begeleid. In deze functie werk je nauw samen met onder andere

en 
. Stuur ze gerust een bericht om kennis te maken.

Wat bieden wij jou?

Een leuke en uitdagende junior functie binnen een hecht en gezellig team van 14 collega’s op ons kantoor in Alkmaar. Je krijgt de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en om door te groeien en te leren. Geen dag is hetzelfde met de diverse MKB klanten in verschillende branches waarvoor jij aan de slag gaat.

We vinden de balans tussen werk en prive zeer belangrijk en werken daarom alleen over als het echt niet anders kan. En mocht dat een keer voorkomen dan kun je de gemaakte extra uren op een ander moment weer opnemen.

Verder bieden we jou:
Een salaris tussen €2200 en €2500 op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring
28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
  • Collectieve zorgverzekering, pensioen en korting bij diverse sportscholen
  • Een uitstekende studiekosten regeling waarbij wij de kosten van les- en examengeld betalen, de boeken en eventuele reiskosten
  • Laptop en Iphone die je ook prive mag gebruiken
  • Jaarlijks personeelsuitje (indien weer mogelijk vanwege COVID-19) in Nederland of in het buitenland met overnachting
  • Indien weer mogelijk doen we ook graag mee aan allerlei sportieve activiteiten in Noord-Holland

Wie ben jij?

Je bent trots op datgene wat je al bereikt hebt, maar je wil meer. Je hebt ambitie en wil graag nog doorleren. Zelfstandig werken kan je prima, maar daarnaast werk je ook graag samen in een team. Je durft te vragen en te helpen en denkt graag mee. Uiteraard denk je goed na over jouw stappen, maar je neemt zeker geen afwachtende houding aan. Je kan makkelijk contact leggen met klanten en collega’s en je bent kwaliteit- en servicegericht.

Verder beschik jij over:
Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding
Ervaring met Excel is een pre
Enige werkervaring mag, maar is geen vereiste
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van De Hooge Waerder
Meer Junior Accountant RA vacatures