Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Inside Sales Representative - Ridder Group

Inside Sales Representative - via Westlandwerk.nl - Maasdijk - 04-07-2019 Naar vacature  

Je hebt een afgeronde MBO opleiding
Minimaal 3 jaar administratieve/commerciële werkervaring
40 uur in de week

Wat krijg je?

Een fulltime baan met een prima salaris, dat past bij jouw ervaring en groeipotentie
De mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van je kwaliteiten en vakkennis door het volgen van trainingen
Ridder Group bestaat uit een drietal onderdelen: Ridder Growing Solutions (Maasdijk), Ridder Climate Screens (Maasdijk) en Ridder Drive Systems (Harderwijk). Daarnaast heeft Ridder buitenlandse vestigingen in Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Mexico en China. Bij Ridder werken meer dan 350 betrokken medewerkers aan geavanceerde systemen die de agrariër van vandaag ondersteunen bij het optimaliseren van zijn productieproces te behoeve van een duurzame en efficiënte productie. Of het nu gaat om de ontwikkeling van energiezuinige klimaatcomputers, betrouwbare aandrijvingen, klimaatcontrole of waterbesparende innovaties: bij Ridder spelen we met slimme oplossingen in op de snelgroeiende behoefte naar innovatieve techniek voor land- en tuinbouw.

Ridder Group is ambitieus, innovatief en groeiende. Daarom zijn wij ter versterking van de afdeling Sales in Maasdijk van Ridder Growing Solutions op zoek naar een fulltime Inside Sales Representative (40 uur in de week).

Inside Sales Representative

In deze veelzijdige rol ben je als commerciële duizendpoot werkzaam binnen ons Sales Team. Jij zorgt voor een actieve verkoop- ondersteuning van onze Sales team. Dat betekent dat je de wens van onze klanten duidelijk in kaart brengt en deze verwerkt in offertes dan wel orders. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:

  • Klanten zo snel mogelijk voorzien van de juiste informatie;
  • Afhandeling van offertes;
  • Afhandelen/verwerken van orders;
  • Orders overdragen aan onze productie afdeling.
Je rapporteert in deze rol aan de Customer Relationship Manager.

Wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar administratieve/commerciële werkervaring;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en bij voorkeur ervaring met de tuinbouwsector;
  • Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en meerdere talen is een pré (internationalisering is een strategisch speerpunt);
  • Kwaliteit, ownership en snelheid van handelen zijn jouw handelsmerk;
  • Je werkt zorgvuldig en accuraat.

Ons aanbod

De kans je talent in te zetten in een omgeving waar je er echt toe doet. Een fulltime baan met een prima salaris, dat past bij jouw ervaring en groeipotentie. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus en 29 vakantiedagen. De mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van je kwaliteiten en vakkennis door het volgen van trainingen. Een goede, relaxte en collegiale werksfeer, waarin we als team samenwerken en zoeken naar passende oplossingen voor onze klanten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Kortom: afwisselend werk in een dynamische, ambitieuze en een snel groeiende organisatie.
meer...Meer vacatures van Inside Sales Representative