Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medewerker Bloedafname op route

easycruit.com - Groningen - 08-09-2021 Naar vacature  

Krijg jij energie van patiëntcontact en verricht je graag medische handelingen? Ben jij doktersassistent en zoek je een baan met veel zelfstandigheid waarbij je de hele provincie door kan rijden? Word dan Medewerker Bloedafname op route bij Certe!

Voor de teams van de Bloedafname zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in
Groningen
voor 20 – 35 uur per week. We bespreken graag met jou voor hoeveel uren je aan de slag wilt. Na een gedegen inwerkperiode, kan je ingezet worden door de hele provincie. De werktijden zijn tussen 07.00 – 15.00 uur. Je krijgt je rooster ongeveer een maand van te voren, zodat je tijdig weet op welke dagen je bent ingepland.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je kent het vast wel, de Certe auto’s die door de hele provincie rijden. Als Medewerker Bloedafname op route stap jij ook in de auto en rijd je naar patiënten toe om bloed af te nemen. Samen met jouw collega’s start je de dag op met een kopje koffie of thee en maak je je klaar voor jouw route of spreekuur van die dag. Als Medewerker Bloedafname is geen dag hetzelfde! Je krijgt met een grote diversiteit aan patiënten te maken met verschillende ziektebeelden. Je kan voor uitdagingen komen te staan om toch bloed af te kunnen nemen bij de patiënt. Ook kunnen er onverwachte situaties voordoen, waarbij je adequaat moet handelen en bijvoorbeeld contact moet leggen met de huisarts. Naast bloed afnemen bij mensen thuis, wordt je ook ingezet op spreekuren in de regio, waar patiënten met een afspraak langs komen om bloed af te laten nemen. Na afloop van je route of spreekuur breng je de buizen bloed naar het laboratorium. Hier tref je jou collega’s en is er tijd om de dag te bespreken.

In deze functie ben je het visitekaartje van Certe en daarom staat een service- en klantgerichte houding voorop. Kortom een baan waarin je veel afwisseling hebt, zelfstandig werkt en intensief patiëntencontact hebt.

Functie-eisen

Wij zoeken medewerkers die het visitekaartje van Certe willen zijn, jij bent immers voor de patiënt het eerste aanspreekpunt. Een open, vriendelijke en klantgerichte houding staat voorop. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig en flexibel inzetbaar. Je vindt het geen probleem om zelfstandig met een auto van Certe op pad te zijn en je vindt gemakkelijk de weg. Als laatste houd jij van uitdaging, dynamiek en handel je stressbestendig in hectische situaties.

Naast bovengenoemde competenties en vaardigheden, heb je het volgende nodig:
  • Een mbo-diploma doktersassistente of gelijkwaardig;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;
  • Praktijkervaring met bloedafname is een pre.

Certe biedt jou…

Een afwisselende en flexibele baan voor 20 - 35 uur per week met een salaris van maximaal €2.882,- (gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0, functieschaal 35). Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand. Wij werken met cao Ziekenhuizen en met een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Je kan daarom onbeperkt gebruik maken van Goodhabitz. 

Het betreft een vacature voor 1 jaar met mogelijkheid van verlenging.

Certe

Als het om medische diagnostiek en advies gaat is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die op hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?

We ontvangen graag jouw cv met een bondige, maar enthousiaste motivatie waaruit blijkt dat jij het visitekaartje van Certe bent en waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Een filmpje waarin je jezelf voorstelt vinden we ook erg leuk!

Je kunt solliciteren tot 21 september via de knop 'nu solliciteren'.
meer...