Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Zelfstandig Werkend Kok/ Independent Working Cook
English translation below
Ben jij een creatief kooktalent en een perfectionist op het gebied van borden opmaken? Beschouw jij stressbestendigheid en betrouwbaarheid als jouw kwaliteiten? Sta je te popelen om jouw horecatalent tot een hoger niveau te tillen? Misschien ben jij wel de horecatopper die wij zoeken. Lees snel verder!
Voor het restaurant van Berghotel Vue, zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok.Jouw profiel
- Je hebt passie voor F&B;
- Kwaliteitsgericht; je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van gerechten;
- Het woord ‘stress’ staat niet in jouw woordenboek;
- Je werkt ordelijk en gestructureerd binnen jouw station;
- Secuur; je bent in staat om gerechten op nauwkeurige wijze tot kunstwerken te verheven;
- Creatief; je bent creatief in het opmaken van gerechten;
- Teamplayer; je werkt nooit alleen.
Hoe ziet dat eruit?
- Je werkt in een professionele keuken en maakt in teamverband de lekkerste gerechten klaar voor onze gasten;
- Je voert voorbereidende werkzaamheden uit en houdt de mise en place op peil gedurende de piek;
- Je bent verantwoordelijk voor het gereed maken van borden door te proportioneren en garneren volgens recept;
- Je zorgt ervoor dat je werkomgeving en de keukenapparatuur er altijd netjes uitziet;
- Je draagt nieuwe gerechten aan op het moment dat wij een nieuwe kaart gaan introduceren;
- Je doet er alles aan om samen met je team de verwachtingen van de gast te overtreffen. Pas dan ga jij tevreden naar huis.
Wat je kunt verwachten als je gaat werken bij Black Label Hospitality?
Je komt te werken in een jonge en groeiende horecaonderneming waarin er kansen worden geboden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de reiskostenmeer...
Meer vacatures van Black Label Hospitality