Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Participatiebaan/Cateringmedewerker

Vermaat - Amsterdam - 23-09-2021 Naar vacature  

Hey horecatalent! Wil jij mensen blij maken met een warm welkom en een heerlijke lunch? Kom tijdens kantoortijden bij deze locatie werken waar je afwisselende werkzaamheden hebt. Van het wegwerken van de afwas tot aan het assisteren tijdens de lunch. Eén ding is zeker; bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei. Jij bent ons neusje van de zalm!

Amsterdam
25 tot 30 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer

Solliciteer
klik hier: #werkplek
Deze locatie vind je in één van de kantoren gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. In het bedrijfsrestaurant ontvangen wij gemiddeld 50 gasten voor de lunch. Elke dag zorgen wij voor al deze medewerkers de lekkerste broodjes, soepen, salades en meer. Het restaurant is geopend tussen 12.00 uur en 13.30 uur.

klik hier: #team
Je gaat samen werken met een andere collega.
Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen elkaar goed aanvullen. Lachen en hard werk is belangrijk en het persoonlijke contact met de gasten vinden jullie geweldig.

klik hier: #wistjedat
Dat dit bedrijf wat gevestigd is in Amsterdam in totaal
250 kantoren in 60 landen heeft met meer dan 16.000 personeelsleden? Wij verzorgen ook in Utrecht het bedrijfsrestaurant!
klik hier: #bedrijfshoreca
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.

Jouw collega over werken bij Vermaat
"Ik heb het bij Vermaat super naar mijn zin! Ik heb een heel leuk team en fijne managers om mij heen waar ik altijd bij terecht kan als ik vragen heb. Ook mijn jobcoach is er voor mij wanneer ik haar nodig heb. Wat het ook zo leuk maakt is dat ik me altijd blijf ontwikkelen. Ik kom elke dag wel iets tegen waarvan ik leer."

Raymond
Cateringmedewerker bij Vattenfall
Jouw werkdag als cateringmedewerker
‘Goedemorgen!’
Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega’s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Van je buddy heb je te horen gekregen wat jouw taken zijn vandaag. Je maakt het restaurant 100% klaar voor het drukste moment van de dag: de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.

Dan is het ineens spitstijd! Je zorgt ervoor dat het buffet steeds netjes aangevuld is en dat het restaurant er ook tijdens de lunch fris en schoon uitziet. Als je tussendoor vragen hebt, is je buddy beschikbaar voor je. Na de lunch is het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Held! Zo de gasten zijn blij, jij dus ook!

En misschien heb je deze week wel een afspraak met je jobcoach om te bespreken wat je lastig vond de afgelopen tijd, zodat jij wat handvaten krijgt om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan.

Jouw ingrediënten
Het liefst heb je al wat horeca-ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je.
Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Het liefst heb je al wat horeca-ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je.
Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Jouw pakket
Een salaris conform de contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd, functie en loonwaarde. Deze krijg je 1 keer per 4 weken uitbetaald.

8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Begeleiding van een interne jobcoach indien nodig en gewenst.
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

meer...



Meer vacatures van Vermaat