Inloggen - Registreer  

Junior service monteur

Hiswarecron - Breukelen - 05-05-2021 Naar vacature  

Op zoek naar een bootverhuurder, onderhoud voor je boot, een jachthaven of een zeilschool? Wij hebben alles voor jouw watersport! Waar begint jouw watersportavontuur? Bezoek hét watersport platform van Nederland!

Ontdek wat watersport met je doet

Welkom op het water is een nationale promotiecampagne powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport. Want: watersporten geeft je een ander perspectief. Uitwaaien met een kite op zee, sloepvaren door de prachtige grachten, zeilen op de Nederlandse meren of misschien wel varen op een rib over de rivieren. Ervaar wat water met je doet!

Boot huren bij de nummer 1 bootverhuursite van Nederland

Een boot voor een dag of een vaarvakantie huren begint bij HISWA Vakantievaren. Alle verhuurbedrijven die via deze de
site of de Duitse
boten verhuren zijn aangesloten bij HISWA Vereniging en daarom betrouwbare partners.
Ze gebruiken betrouwbare en heldere HISWA Algemene Verhuurvoorwaarden die zijn afgestemd met ANWB en Consumentenbond. Zo is elke boot die je huurt goed verzekerd.

Huren bij een HISWA-bedrijf betekent zorgeloos varen!

Kies voor een HISWA-zeilschool

Zeilen geeft je niet alleen plezier op het water. Je ervaart ook vrijheid, avontuur en snelheid.
Wil je leren zeilen? Ga naar een CWO-erkende HISWA Zeilschool of HISWA Vaarschool bij jou in de buurt.
Zeilen kan op zoveel manieren. Wat dacht je van zeilen met een open boot op een meer? Met een catamaran op zee?
Zorg wel voor de juiste techniek want dan beheers je de boot. De instructeurs van de HISWA Zeil- en Vaarscholen leren je graag goed zeilen.

Yachts Holland… Beyond Sailing

Half a millennium of maritime history has helped make the Dutch masters in yachtbuilding. The wealth of experience has enabled Holland to become global market leader in the production of superyachts and smaller (semi) custom built luxury yachts. Our premium quality yachts are designed and built to your own personal ideas and sail where others stop. Have a safe journey, relax and enjoy life on your unique Dutch luxury yacht. Why settle for anything less?

Leisure Leefstijlen Beroepsonderwijs

Brancheorganisatie VeBon: voor kwaliteit in fun!

Tegenwoordig zit er op elke hoek van de straat een escaperoom en schiet het ene klimbos na de andere uit de grond. Hartstikke leuk! Maar er zit ook een keerzijde aan de medaille, want worden bezoeker en bedrijf nog wel beschermd? Branchevereniging VeBON pleit voor professionalisering van sportieve binnen- en buitenactiviteiten.

Ontdek Jong RECRON

Jong RECRON (voorheen de RECRON Junior Club) is een vereniging voor jongeren van 18 tot 35 jaar die werkzaam zijn in de recreatiebranche of dat in de toekomst van plan zijn. De leden zijn werkzaam in de sectoren kampeer- en bungalowbedrijven, sauna en thermen, zwembaden, groepsaccommodaties, dagattracties en buitensport (VeBON) of bij andere in de recreatiebranche werkzame ondernemingen.

Navigatie

Junior service monteur

Utrecht
MBO
Geplaatst op
04 mei 2021

Omschrijving

Voor onze jachtservice zijn wij op zoek naar een junior service monteur.
Jachtservice Breukelen bestaat dit jaar 25 jaar en heeft een prachtige jachthaven aan de Loosdrechtse Plassen. Jachtservice Breukelen specialiseert zich in onderhoud en reparatie van sloepen en jachten en alle merken dieselmotoren. Daarnaast verlenen wij diverse soorten technische diensten van reparaties tot inbouw en verkoop van een ruim assortiment aan Vetus en Yanmar onderdelen en installaties, zoals boegschroeven en scheepsmotoren. Ook verlenen wij mobiele jachtservice voor inbouw en onderhoud op locatie. Wij zouden ons team graag willen versterken met een watersport medewerker

De werkzaamheden zijn afwisselend en veelomvattend zoals winterstalling werkzaamheden, boten afspuiten, boten poetsen, antifouling aanbrengen, havenwerkzaamheden, hijswerkzaamheden en zomerklaar maken van boten. Ook assisteren bij het uitvoeren van servicebeurten en reparatiewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Om de variatie in je baan compleet te maken kun je ook assisteren en/of bijspringen op een enkele zaterdag. Zo heb je dus ook contact met klanten en leveranciers.

Functie eisen:
 • Affiniteit met boten is een pré
 • Mbo werk en denkniveau
 • Vaarbewijs/rijbewijs in bezit
 • Hijsbewijs is handig
 • Bereidheid om in piekperiodes een tandje bij te zetten
 • Enthousiasme
 • Leergierig
 • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij:
 • Een leuke gevarieerde functie in een collegiaal team
 • Een leuke/gezellige werkplek
 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hiswarecron
Meer Junior service monteur vacatures