Inloggen - Registreer  

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Accare - via Noorderlink - Assen - 03-05-2022 Naar vacature  

 Op de polikliniek in Assen wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, met name gericht op ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen of eetstoornissen. 

Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor intake- en anamnesegesprekken met de jongere en ouders, je stelt behandelplannen op, je voert behandeling uit en coördineert en evalueert diagnostiek en behandeltrajecten. Naast je behandelactiviteiten lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen. 

Waar ga je dit doen? 

Op onze polikliniek in Assen zijn zes teams werkzaam. Ieder team bestaat uit een mix van circa 13 professionals die graag hun kennis en kunde delen; samen sturen staat hierbij centraal. Samen sturen is een gezamenlijk proces van denken en doen. Binnen de regio Drenthe komt dit bijvoorbeeld tot uiting in het samen toewerken naar evenwichtige teams waarbinnen iedere collega gezond, competent en met werkplezier aan het werk is. In de relatie met cliënten beslis je samen over doelen en hoe je deze gaat bereiken, zo beslis je samen met je team over jullie werk en hoe je hier vorm aan geeft.

Je gaat aan de slag in een van de teams op de polikliniek. Onze locatie ligt in het mooie centrum van Assen, pal naast het station, goed bereikbaar met het ov.

Functie-eisen

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, maken wij het voor jou extra aantrekkelijk door:

  • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden; 
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden; De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten; 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week); 
  • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen; 
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter. 
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens 
FWG 65 (€ 3.538,- t/m € 5.553,- op basis van 36 uur per week). 
Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Wat verwachten we van jou? 

Jij zit vol passie voor het vak en wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie, vanzelfsprekend heb je affiniteit met kinderen en jongeren. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, flexibel, kritisch en betrokken. De doelgroep laat een grote diversiteit zien in sociale niveaus. Jij bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem. Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. 

Arbeidsvoorwaarden

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. 

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer! 

Wil je aanvullende inhoudelijke informatie over de functie? Neem dan contact op met Bort Hartog, directeur algemene zaken, via 
 of Alida Hielema, directeur behandelzaken, via
of stuur een WhatsAppbericht naar 0631363553. 
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Accare
Meer Gz-psycholoog orthopedagoog-generalist vacatures