Inloggen - Registreer  

Orthopedisch Adviseur Schoentechniek

Livit - Meppel - 04-06-2021 Naar vacature  

In de functie van Orthopedisch Adviseur Schoentechniek (ook wel Orthopedisch Schoenmaker genoemd) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische schoenen op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt contacten met bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Wanneer dit je interesse heeft, kun je deelnemen aan interne werkgroepen zodat je jouw kennis en ervaring kunt delen met onze organisatie.

Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten), 3D printen, virtual reality en nanotechnologie. Daarnaast maken wij het meest prachtige en complexe OSA schoeisel in onze eigen schoenwerkplaats in Dordrecht en hebben wij onze eigen schoenenlijn, Ambulo.

Wij vragen

Je voldoet aan de eisen conform het Kwaliteitsregister voor Orthopedisch Technologen (KWOT). Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent representatief en resultaat- en klantgericht ingesteld. Onze kernwaarden: Samen, Betrokken, Trots en Gedreven zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een flexibele, innovatieve en snelgroeiende organisatie waar volop ruimte is voor zelfontplooiing en opleidingen. Tevens ontvang je een goed marktconform salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en heb je 39 verlofdagen op fulltime basis. Iedereen bij Livit zet zich maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken. Dat doen we met hulpmiddelen, advies en begeleiding én met oprechte aandacht. Zodat onze klanten weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen. Werken bij Livit betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven!

Reageren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. 088 – 245 20 52. Solliciteren kan via de button “Direct solliciteren”. Mocht je interesse in deze functie hebben, maar in een andere regio willen werken, dan kun je ook solliciteren en dit aangeven bij je motivatie. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Staat je vacature er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie!
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
frm: Bel mij terug
Grote drukte op afdeling Klantenservice
In verband met grote drukte zijn wij helaas tijdelijk niet in staat om uw terugbelverzoek te honoreren. Wij verwijzen u graag de volgende pagina's op onze website:

frm
In verband met grote drukte zijn wij helaas tijdelijk niet in staat om uw terugbelverzoek te honoreren. Wij verwijzen u graag de volgende pagina's op onze website:

Of stuur ons een email. Dank voor uw begrip

Hartelijk dank!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen.
Wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen op de door u ingevulde gegevens.
Laat ons u bellen
Vul hieronder uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug.
Dank voor uw verzoek, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Bel
voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Livit
Meer Orthopedisch Adviseur Schoentechniek vacatures