Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

ONDERZOEKER onderzoeker ONDERZOEKER

Citisens - 26-12-2019 Naar vacature  

LET OP! VACATURE GAAT SLUITEN: 

We hebben inmiddels zoveel sollicitanten, dat we de vacature sluiten op maandag 20 januari om 23.59.

Citisens vergroot betrokkenheid

Data, communicatie én samenleving.

Citisens is een bureau voor onderzoek, strategische communicatie en participatie. Ons specialisme is het betrekken van bewoners en belanghebbenden bij veranderingen in hun directe omgeving. Dat doen wij heel concreet. Via laagdrempelige onderzoeken, het ontwerpen van strategieën voor betrokkenheid en het ontwikkelen van interactieve tools.

Thema’s waar wij aan werken zijn bijvoorbeeld de energietransitie, gebiedsontwikkeling en democratische vernieuwing.

Hoe dan?

Iedereen mag meedoen.

Dat is het uitgangspunt van alle onderzoeken die we bij Citisens uitvoeren. En het doel van ons onderzoek is niet alleen om inzicht te krijgen. Het onderzoek zelf is ook een communicatiemiddel. Dat betekent heel wat voor onze onderzoeken. Dat ze er goed uitzien, juist op mobiel. Dat ze eenvoudig in te vullen zijn en niet langer dan 3 minuten duren. En dat mensen onze onderzoeken kunnen invullen in apps én op websites die ze toch al bekijken. Gewoon thuis, onderweg of op hun werk.

Vertel me meer!

Wij werken bijvoorbeeld samen met NU.nl en zetten sociale-mediacampagnes in om mensen locatiegericht te bereiken. Ieder onderzoek sluiten wij af met de vraag of mensen vaker hun mening willen geven of mee willen denken. Zo bouwen wij aan lange-termijn-betrokkenheid rondom thema’s die mensen zelf kiezen. Alle inzichten die we opdoen, kunnen we koppelen onze

(de Citisensmethode). Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers verschillende doelgroepen op de juiste manier aan te spreken en te bedienen. Kortom, wij maken aantrekkelijke onderzoeken die altijd een reden geven vaker mee te doen. Data gebruiken wij om de drijfveren van verschillende groepen mensen inzichtelijk te maken.

Tijd voor een goed gesprek?

Stuur je CV en motivatie naar
. Geselecteerde kandidaten zitten snel bij ons aan de koffie #eerstkomteerstmaalt. Heb je nog vragen? Bel of mail dan met Nicolette Ouwerling
meer...Meer vacatures van Citisens