Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Keukenmedewerker
Hey horecatalent! Lever jij graag je aandeel in de keuken? Kom jij fulltime werken bij De Zwarte Doos in Eindhoven ondersteun jij het keukenteam? Natuurlijk belonen wij jou hiervoor. Zo krijg je o.a. de leukste collega's, een baan tijdens kantooruren en vrijheid om jouw eigen ideeën in te brengen. Eén ding is zeker; bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei. Jij hebt er zin in én je bent beschikbaar vanaf September.
Eindhoven
38 uur
Vrijetijdslocaties
Solliciteer
Kok - TU Eindhoven
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Grand Café de Zwarte Doos is een horecalocatie op het TU-terrein in Eindhoven. Het Grand Café is gelegen aan in een prachtig park en heeft een groot terras.
Naast het cafégedeelte met een capaciteit van +/- 140 couverts, beschikt het ook over een bioscoopzaal en 3 vergaderzalen.
klik hier: #team
Team De Zwarte Doos bestaat uit enthousiaste gedreven collega’s, variërend van studenten tot fulltimers. Wij hebben één ding gemeen: passie voor horeca. We vinden het belangrijk om elkaar te helpen en te leren.
klik hier: #wistjedat
Wist je dat er van maandag t/m woensdag in de avond een film wordt gedraaid? De overige dagen worden de zalen verhuurd voor grote congressen, vergaderingen en presentaties.
klik hier: #vrijetijdslocatie
Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Samen met je collega’s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden. Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.
Meer weten over deze locatie? Neem een kijkje op de website van De Zwarte Doos via
Jouw collega over werken bij Vermaat
"Werken als kok bij Vermaat is erg leuk en afwisselend. Je krijgt heel veel vrijheid om creatief te zijn, omdat we niet met een menucyclus werken. Het enthousiasme van de gasten geeft mijn werk voldoening. Vermaat is vernieuwend en door de food vision ben ik op een andere manier naar mijn werkzaamheden gaan kijken. Werken in een gemotiveerd en gedreven team is wat het werk nog leuker maakt. Bovendien voel ik waardering voor mijn werkt, dat voelt goed."
Yvette
Kok bij Vermaat
Jouw functie als kok
Naast het wassen, snijden, bakken, koken enzovoorts, pak jij als keukenhulp ook je verantwoordelijkheid in het soepel laten draaien van de keuken. Je vult ingrediënten aan, houdt voorraden in de gaten en kijkt mee of alles vers en netjes de keuken verlaat. Ook werk je goed samen met de bediening zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Met jou aan het werk in de keuken zijn onze gasten meer dan tevreden. En ook bij je keukencollega’s val jij in de smaak, want jij ruimt alles netjes achter je op, maakt grondig schoon en bent scherp op het naleven van de HACCP richtlijnen. En even helpen bij de inkoop of wat administratie? Ook geen probleem voor jou.
Vermaat academy
Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? In onze academy hebben wij veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP. Ook kun je je leermeester diploma bij ons halen.Jouw ingrediënten
- Het liefst heb je al vergelijkbare werkervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
- Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
- Jij zet altijd net dat extra stapje.
- Net als ons vind jij teamsfeer heel belangrijk.
- Jij straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
- Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.
Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat