Inloggen - Registreer  

Sous Chef

Nationale Horeca - Malden - 23-03-2023 Naar vacature  

  • Bedrijfsnaam: Restaurant Lime
  • Standplaats: Malden
  • Vacaturenummer: 13852

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als
Sous Chef
? Restaurant Lime is
per 1 september
op zoek naar een talentvolle sous chef met een een drive om te groeien en te leren. Als sous chef bij Restaurant Lime kook je op hoog niveau en streef je naar perfectie. Dat proeven we terug in het eten, zien we in de opmaak en voelen we in het team dat jij aanstuurt. 

Als sous chef ben je verantwoordelijk voor de gang van zaken in de keuken en de doorloop van de werkzaamheden. Hierbij bewaak je de kwaliteit van het werk van het keukenpersoneel en de voortgang hiervan. Je bent medeverantwoordelijk voor het resultaat van de keuken op gebied van inkoop, marge en producten. Als professional weet je onder hoge druk te presteren en beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur met voldoende vrije tijd en veel ruimte voor jouw eigen creativiteit. Het restaurant is geopend van woensdag t/m zaterdag voor lunch en diner en dinsdag alleen voor diner. Flexibele werkdagen is in overleg mogelijk, je werkweek bestaat uit een 4- of 5 daagse werkweek. Daarnaast ben je iedere zondag en maandag vrij (feestdagen uitgezonderd).

Wij werken graag met jou aan een duurzame samenwerking en investeren graag in jouw toekomst. Daarnaast bieden wij een welkomstbonus van €500 wanneer je door de proeftijd bent. Ben jij de talentvolle sous chef die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring;
  • Je bent zeer gemotiveerd en leergierig om het maximale uit jezelf te halen en om samen met het team iedere dag te blijven groeien;
  • Als persoon ben je flexibel, verantwoordelijk, communicatief sterk, een echte teamplayer en gast- en servicegericht;
  • Je beschikt over goede kennis van hygiëne, HACCP en veiligheidsregels.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Fulltime salaris: vanaf €2.500 bruto per maand + een welkomstbonus van €500;
  • Flexibele werkdagen, 4- of 5 daagse werkweek mogelijk. Iedere zondag en maandag vrij (feestdagen uitgezonderd);
  • Meedenken in het samenstellen van ons 9-gangen menu, wat mee beweegt met het seizoen;
  • Een dynamische werkomgeving met een enthousiast hardwerkend team;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; je groeit met ons mee.

Over Restaurant Lime

Restaurant Lime is gevestigd in Malden en heeft een grote vaste klantenkring. Het restaurant kenmerkt zich door regionale producten en een creatieve keuken met een geweldige wijn-spijs combinatie. Iedere maand verrast de keukenbridage onze gasten weer met een nieuw menu vol met smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen met een vriendelijke prijsstelling.

Werken bij Restaurant Lime betekent werken op een hoog niveau in een ontspannen sfeer, zonder vele overuren. Daarnaast ben je iedere zondag en maandag vrij (feestdagen uitgezonderd). Als team zetten wij ons iedere dag in om een totaalbeleving te bieden aan onze gasten en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. 

Vacaturekenmerken

Functie:
Sous Chef

Vakgebied:
Keuken

Dienstverband:
Fulltime, Vast

Opleidingsniveau:
HBO, MBO

Uren:
Vanaf 32 uur

Salaris:
Fulltime salaris: vanaf €2.500 bruto per maand + een welkomstbonus van €500;
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Nationale Horeca
Meer Sous Chef vacatures