Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Verpleegkundige voor Terhaghe (24-28 uur)

Sint Annaklooster - Eindhoven - 15-10-2019 Naar vacature  

zijn wij op zoek naar een
Verpleegkundige
(24-28 uur)
Terhaghe ligt te midden van een groene omgeving op een prachtige, rustige locatie aan de Geldropseweg te Eindhoven. Op Terhaghe wordt zorg geboden aan ongeveer 40 zowel religieuze als niet religieuze bewoners met een thuiszorgindicatie. Recent heeft er een ombuiging plaats gevonden van verzorgingshuis naar scheiden van wonen en zorg en zijn we meer wijkgericht gaan werken. Sint Annaklooster is continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en kwaliteit. Samen kijken we naar vaardigheden en competenties die aansluiten op de wensen en behoeften van bewoners. Ook investeren wij graag in adequate scholing en nascholing van onze medewerkers.

Werkzaamheden

Als verpleegkundige binnen Terhaghe ben je als eerste verantwoordelijke zorg en begeleid je de bewoners volgens het opgestelde zorgplan waarin zorg, zelfredzaamheid en welzijn centraal staan. Je levert een bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. bent verantwoordelijk voor preventie, voorlichting en onderhoudt contacten met familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Wij vragen iemand

  • Die in het bezit is van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5.
  • Die sociaal sterk is en zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken.
  • Iemand die volhardend, geduldig is en doorzettingsvermogen heeft.
  • Met een pro-actieve houding die directe teamleden kan instrueren en bepaalde taken kan delegeren.
  • Die flexibel inzetbaar is.

Wij bieden

Afwisselend werk in een enthousiast en professioneel team. Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van ervaring of opleiding vindt er een inschaling plaats in FWG 40 of 45.(Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT).

meer...Meer vacatures van Sint Annaklooster