Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Woonbegeleider / Verzorgende IG, VG ouderen

Middin - Den Haag - 27-07-2020 Naar vacature  

Jij maakt als begeleider/ verzorgende IG onze zorg bijzonder

Wij investeren in jouw toekomst

Wil jij je blijven ontwikkelen en expert worden in jouw vakgebied? Middin investeert in jouw toekomst door je de mogelijkheid te geven diverse trainingen en/of opleidingen te volgen. Denk hierbij aan trainingen van GoodHabitz, maar ook aan de mogelijkheid een hbo opleiding te volgen. Wij geven je graag handvatten die je helpen met jouw ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijgen onze cliënten de begeleiding die bij hun past.

Wat ga je doen?

Als Woonbegeleider/ Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende (ouderdoms) problematiek van locatie Couperus in Den Haag.

Om precies te zijn:
 • voer je verpleegtechnische handelingen uit;
 • ben je betrokken bij het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan;
 • werk je in onregelmatige diensten volgens rooster, hieronder vallen weekenden en slaapdiensten;
 • ben je verantwoordelijk voor een aantal deeltaken en coördineer je bijvoorbeeld het vrijwilligerswerk.

Hier doe je dit

Woonvoorziening Couperus ligt in de wijk Ypenburg aan de rand van Den Haag. Hier kom je te werken in een team van 20 collega's. Een deskundig en divers team met een gemeenschappelijke drijfveer, namelijk goede zorg en begeleiding leveren aan de cliënten. Dat kunnen wij alleen als de sfeer goed is en daarom besteden wij aandacht hierin. Je komt terecht in een jong team in opbouw waarin wij elkaar scherp houden om ons doel niet uit het oog te verliezen. Wij staan voor elkaar klaar en lossen als team problemen op.

Binnen deze locatie bieden wij zorg en begeleiding aan 32 cliënten variërend in de leeftijd van 48 tot 80 jaar. Alles is erop gericht om een zo prettig mogelijke woonomgeving te creëren waar alle cliënten zich thuis voelen. Er is zowel plek voor cliënten met behoefte aan rust als voor cliënten die gezelschap en gezelligheid zoeken.

Als Woonbegeleider/ Verzorgende IG breng je mee

Je kan nauw samen werken met collega's en snapt dat als je vooruit wilt je dit als team doet en kan je collega's hierin meebewegen. Je bent instaat om kritisch te kijken naar je eigen handelen en naar het handelen van jouw collega's. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, zo creëer je een open werkomgeving met een goede sfeer waarin wij de zorg voor onze cliënten blijven verbeteren. Dat maakt jou bijzonder!

Verder:
 • heb je een afgeronde opleiding MBO MMZ, SPW3 of Verzorgende IG (MZ-VIG) of studeer je binnenkort af;
 • heb jij affiniteit met ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking;
 • ben jij bereid om wisselende diensten te werken, inclusief slaapdiensten.

Wij vinden jou belangrijk


Omdat jij goed voor onze cliënten zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je:
 • een contract van 28-32 uur, afhankelijk van jouw wensen, voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • een salaris van minimaal € 1.861,- tot maximaal € 2.766,- bruto per maand (volgens CAO GHZ in functiegroep 35 voor 36 uur). 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • de mogelijkheid om trainingen en/of opleidingen te volgen. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
 • een persoonlijk budget levensfase, bedoeld voor jouw duurzame inzetbaarheid, om in te wisselen voor extra salaris, vrije dagen of pensioen;
 • verschillende medewerkersvoordelen zoals een fietsplan en bedrijfsfitnessregeling. Maar ook korting op verzekeringen en culturele dagjes uit.

Werken bij Middin

Middin is gewoon bijzonder. Dat merken niet alleen onze ruim 5.600 cliënten die verdeeld over heel Zuid-Holland de allerbeste persoonlijke zorg krijgen. Dat merken ook onze circa 3.600 medewerkers. Werken bij Middin betekent: gewaardeerd en gerespecteerd worden. In een inspirerende werkomgeving met gedreven zorgcollega’s, iedere dag alles uit jezelf kunnen halen en jezelf blijven ontwikkelen. Denken vanuit de cliënt en niet vanuit protocollen. En zichtbaar en met veel voldoening concreet bijdragen aan waar we met elkaar iedere dag voor gaan: bijzondere mensen gewoon laten zijn.

Solliciteer nu!

Sta jij in de startblokken om bij Middin aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton.
Wil je eerst nog meer weten over wat jouw functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Marise Gast (Zorgmanager) via 06-12987449. En als je vragen hebt over onze sollicitatieprocedure, dan kan je bellen met Puck van Lieshout (Recruiter) via 06-34089925 . We beantwoorden graag al je vragen.

De sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 23 augustus.
meer...



Meer vacatures van Middin