Inloggen - Registreer  

Program Management Assistant Materials innovation institute

M2i - Delft - 16-08-2019 Naar vacature  

Program Management Assistant – Materials innovation institute (M2i) – tijdelijk (4-5 maanden)
Program Management Assistant – Materials innovation institute (M2i) – tijdelijk (4-5 maanden)
2019-02-04T12:56:11+01:00

De functie

In verband met zwangerschapsverlof is Materials innovation institute (M2i) momenteel op zoek naar een Program Management Assistant. M2i heeft als dé netwerkorganisatie in materiaal innovatie, een definiërende en coördinerende rol in Nederlandse en Europese programma’s en projecten in materiaalonderzoek. Het netwerk van M2i bestaat uit gerenommeerde universiteiten en zowel nationale als internationale partners uit de industrie.

Als Program Management Assistant ben je, voor de onderzoeksprogramma’s, verantwoordelijk voor de uitvoering van de projectadministratie en de ondersteuning van het Program Management. Je ondersteunt de Program Managers in het beheren van hun accounts en biedt de externe contacten zorgvuldig en accuraat support. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit volgens de opgestelde planning en bent tevens in staat flexibel op ad-hoc verzoeken in te springen. Je plant de kick-off meetings en closure meetings van de projecten, onderhoudt contacten met onderzoekers, en ondersteunt de publicatieprocedures van wetenschappelijke artikelen en rapporten. Ook zal je het M2i intranet bijhouden en diverse mailingen verzorgen. De externe communicatie geschiedt voornamelijk in het Engels.

Tijdens deze tijdelijke aanstelling ligt jouw focus op het Program Management Support en je rapporteert aan de Office Manager. Je werkt op fulltime basis in ons kantoor in Delft, kunnen starten op korte termijn (1 maart) is noodzakelijk.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van de project ondersteuning en administratie volgens de planning
 • Het controleren, verwerken en archiveren van projectdocumenten
 • Verzamelen en beheren van publicaties en projectrapportages, zoals halfjaarrapportages en eindrapportages van de projecten
 • Plannen en organiseren van projectmeetings
 • Ondersteuning bij organisatie van evenementen
 • Uptodate houden van het M2i intranet
 • Algemene ondersteuning van Program Management en de organisatie M2i

Functie-eisen

 
 • Minimaal 1 jaar ervaring op project management support of administratief gebied, of afgeronde opleiding administratief/secretarieel MBO+ niveau
 • Affiniteit met (project)administratie systemen, goede kennis van en ervaring met Microsoft Office, met name Excel
 • Houdt van “ontzorgen”, administratief sterk, klant- en servicegericht, accuraat, pro-actief, communicatief vaardig
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

De organisatie

 
 
Het betreft een functie voor 40 uur per week voor de duur van 4-5 maanden. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Werken voor M2i betekent werken in dynamische en internationale omgeving en in een informele werksfeer met professionele en enthousiaste medewerkers.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van M2i