Inloggen - Registreer  

Junior projectmanager

Inbo - Amersfoort - 31-07-2022 Naar vacature  

“Een goed proces is het begin van een goed project”
Kun jij je vinden in deze stelling? Wij zijn op zoek naar een junior projectmanager die ons team komt versterken en leergierig is om door te groeien naar een zelfstandige projectmanager.

Wij zoeken een energieke collega die met ons samen wil werken aan het realiseren van bijzondere, gezonde en vooral prettig leefbare gebouwen. Wij staan voor gebouwen met social impact: bewoners en gebruikers staan altijd centraal. Circulariteit speelt een steeds belangrijkere rol in de keuzes die wij voor onze projecten en bedrijfsvoering maken. Samenwerking met andere partijen is een groot onderdeel van je werk. Daarbij zoeken we graag de samenwerking met andere partijen en organiseren we een duidelijk proces voor alle betrokkenen.

Wat ga je doen?

Je bent de rugsteun voor de ervaren projectmanager en ondersteunt hem met de praktische zaken die tijdens het proces aan bod komen. Als schakel tussen de opdrachtgever, architect en uitvoerende partijen maak jij plannen scherper, haalbaar en uitvoerbaar. Samen met een ervaren projectmanager zet jij jouw bouwtechnische kennis en gevoel voor esthetiek in om een project te organiseren. Je durft keuzes te maken op het juiste moment, zorgt voor een duidelijke taakverdeling, bewaakt de planning en zet acties uit bij collega’s en externen. Intern coördineer je het projectteam om samen tot het gewenste resultaat te komen. Extern stuur je het projectteam aan.

Je wilt het beste resultaat en beoordeelt elk product voordat je dit voorlegt aan onze opdrachtgevers.
Daarnaast ben je in staat jouw project financieel te monitoren en samen met onze kostendeskundige hierover te sparren om zo, samen met de ervaren projectmanager, de opdrachtgever tot een duidelijke keuze te komen.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde bouwkunde opleiding (HBO).
  • Je hebt 3-5 jaar ervaring als bouwkundige.
  • Je hebt ervaring met Excel.
  • Je hebt kennis van een bouwproces en de bouwregelgeving.
  • Met jouw coördinerende kwaliteiten weet je rust en structuur te brengen.
  • Je bent bekend met de nieuwste technieken en software (BIM, Revit, Dynamo, Solibri en VR) en krijgt de ruimte jezelf hier verder in te ontwikkelen.
  • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat bieden we je?

Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amersfoort als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen,

.

Wie zijn wij?

Wij zijn Inbo, een bureau voor interieur, architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met 5 vestigingen en meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

In dit team van circa 50 mensen werken we aan de bouwkundige engineering voor interne en externe architecten. Als schakel tussen de architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Onze klanten vragen ons vanwege de kwaliteit van onze BIM modellen en tekeningen en vanwege de manier waarop wij processen slim organiseren. Wij zijn teamplayers die denken in oplossingen en laten zien hoe het wél kan.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Inbo
Meer Junior projectmanager vacatures