Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Senior Accountmanager België - Gent

Otys - Veenendaal - 14-09-2019 Naar vacature  

Korte omschrijving

Als Senior Account Manager bij OTYS zorg jij voor het binnenhalen van nieuwe klanten in België en het ontwikkelen van de markt. Je verkoopt innovatieve concepten en de de allernieuwste technologie. We zoeken een gedreven vrouw/man met relevante ervaring met full commitment en gedrevenheid.

Wij zijn OTYS

OTYS ontwikkelt de meest complete e-recruiting oplossing uit de markt, en dit voor meer dan 1.000 organisaties. We hebben kantoren in Nederland, België, Frankrijk en Tsjechië . In België is onze portfolio uitgegroeid naar meer dan 130 klanten. Onze klanten zijn zoals jij en ik, die houden van iets gaafs en unieks.

Binnen het Belgisch team, in nauwe samenwerking met onze internationale collega's, zoeken we daarom elke dag weer de grenzen van het denkbare op. Met onze nieuwste release OTYS Go! bieden we een totaaloplossing voor recruiters, interimsector en project sourcing: of het nou gaat om een werkenbij-site met de nieuwste trends op het gebied van webdevelopment en/of webdesign of een volledig ingerichte ATS, wij maken het werk van onze klanten leuker en bovenal makkelijker.

Heb jij het in je om de samenwerking aan te gaan?

Als Senior Account Manager versterk je ons Belgisch sales team. Het is een functie waarbij je doorheen heel België op pad bent om je prospecten en klanten te bezoeken en om onze recruitment software te verkopen.

Tijdens een salesgesprek leg je precies de vinger op de zere plek en je unieke kennis van onze business vormt de basis van een succesvolle samenwerking.

Jij bent het commerciële gezicht van OTYS waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitbreiden en beheren van je eigen klantenbestand. Je werkt hierbij met uitdagende targets waarbij je de vrijheid hebt om zelf kansen in te schatten en hiermee te laten zien wat je in je mars hebt.

Wat wordt er van je verwacht?

Als Senior Accountmanager zit verkoop, communicatie en winnen al van kinds af aan in je bloed. Met je extraverte, doortastende en zelfverzekerde attitude benader je gemakkelijk prospects en met je natuurlijke charme weet je deze als nieuwe klant aan ons te introduceren.

Natuurlijk, soms is er tegenslag maar je hebt in ieder geval één ding met ons gemeen: de ambitie om de beste te worden. Hier haal jij je doorzettingsvermogen uit! Herken jij jezelf hierin en beschik je ook nog eens over de volgende zaken? Dan maken we graag kennis met je.

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als (senior) Accountmanager;
 • Je beschikt over een relevant eigen netwerk binnen de deta-/interim- en/of recruitmentment business;
 • Minstens Bachelor werk- of denkniveau
 • Succesvolle ervaring met Solution Selling;
 • Ervaring in Recruitment of interimmarkt is een must.
 • Je beheerst op professioneel niveau het Nederlands, Frans en Engels

Aanbod

OTYS is dé specialist en partner in recruitment technologie en oplossingen. Voor werving- en selectie, detachering, interim, corporate HRM en vacaturebanken. Van revolutionaire software tot en met state-of-the-art (wervings)websites. Bij OTYS werken gedreven specialisten op authentieke, innovatieve wijze aan realisatie van efficiënte en schaalbare processen. OTYS is grensverleggend en internationaal, met kantoren in Gent, Veenendaal, Praag en Parijs. OTYS: Our Team Your Succes.

 • Uitstekend basissalaris + uitdagende bonusregeling
 • Prima bijkomende arbeidsvoorwaarden (o.a. auto van de zaak, iPhone, laptop)
 • Relevante trainingsmogelijkheden voor je vakgebied;
 • Onkostenvergoeding;
 • Hospitalisatie- en groepsverzekering
meer...Meer vacatures van Otys