Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Verzorgende IG Psychogeriatrie- De Hoekstee

Zgijv - Ommen - 02-10-2019 Naar vacature  

Voor onze unieke en huiselijke locatie de Hoekstee in Ommen zoeken wij een Verzorgende IG voor 24 uur per week. De Hoekstee biedt zorg aan bewoners met dementie, met een passend zorgzwaartepakket.

Dit ben jij

Je bent enthousiaste, betrokken en proactieve (gediplomeerde) Verzorgende IG die zorg wil bieden in de ouderenzorg. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Dit bieden wij

We bieden je een goede inwerkperiode die zo ingericht is rekening houdend met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende werkplek, een prettige werksfeer en leuke professionele collega’s.

Je krijgt een parttime contract (24 uur) voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform FWG 35 -max. € 2668,93. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Binnen de Hoekstee is veel aandacht voor kleinschalige zorg. Cliënten die bij ons wonen, leven zo normaal mogelijk met elkaar in een huishoudelijke omgeving en kunnen zelf (met ondersteuning) hun dagelijkse leven inrichten. Kenmerkend voor de Hoekstee is de centraal gelegen keuken waarin onze kok dagelijks de maaltijd bereidt. Cliënten mogen daarbij helpen, maar de keuken is vooral ook een gezellige ontmoetingsplek voor cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers.

meer...Meer vacatures van Zgijv