Inloggen - Registreer  

Buitendienst

Kleine Belties - Hardenberg - 21-01-2020 Naar vacature  

Zoek jij een (bij)baan voor in de vakantie? Wij zijn Vakantiepark De Kleine Belties. Een echt familiepark waar het tijdens de vakanties bruist van de gezelligheid. Wij hebben verschillende faciliteiten op het park waaronder een snackbar, restaurant, bruin cafe en een gezellig terras!

Ons park is een groot terrein waar altijd wel wat te doen is. Tijdens de vakantie kun je denken aan het schoonhouden van het terrein, onderhouden van speeltuintjes, grasmaaien en rondbrengen van o.a. het linnen. De Kleine Belties is een gastvrij vakantiepark. Als buitendienst ben jij vaak het eerste aanspreekpunt.

Ben jij gastvrij, hou je van lekker buiten werken en steek jij graag de handen uit mouwen? Dan hebben wij wellicht de perfecte vakantiebaan voor jou! De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Je kan flexibel worden ingezet. Uiteraard weet je van te voren je werkplanning! Ben jij 15 jaar of ouder en woonachtig in de buurt van Hardenberg? Stuur dan je motivatie + C.V. naar ellishakkers@kleinebelties.nl t.a.v. Mevr. E. Hakkers

Veilig online betalen met

Vakantiepark De Kleine Belties

Rheezerweg 79
7771 TD Hardenberg

Ons park

Ontdek het park


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

door Booking Experts
|
 |
Mogen wij jouw gegevens gebruiken?
Om u beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies.
in onze cookie-verklaring.
U heeft nog niet op toestemmingen gereageerd. Kies of we uw gegevens wel of niet mogen gebruiken.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Kleine Belties