Inloggen - Registreer  

Banqueting medewerker / Gastheer-vrouw

Horeca-job - Utrecht - 03-04-2024 Naar vacature  

BANQUETING MEDEWERKER // GASTHEER-VROUW

The Colour Kitchen is een hospitality concept met een maatschappelijk doel: zorgen dat geen talent in Nederland onbenut op de bank blijft zitten. Hier willen wij onder het mom van #iedereeneenkans voor zorgen. In onze restaurants en cateringtak bieden we onze gasten een fijne horeca-ervaring en tegelijkertijd leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en begeleiden ze naar een vaste baan. Door onze maatschappelijk missie te koppelen aan ons proffesionele horecaconcept onstaat er een unieke en zeer dynamische werkplek die met geen andere Horeca-omgeving is te vergelijken.

Jouw Missie

Als gastheer/vrouw ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. Je voert de dagelijkse werkzaamheden in de banqueting uit en je ondersteund de leerlingen die in een opleidingstraject zitten. Je bent 's ochtends op je best en ontvangt onze gasten met een glimlach en een lekkere verse koffie.

Je werkt graag zelfstandig en bent goed in plannen van je dagelijkse werkzaamheden.

Jouw verhaal

Je hebt een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid. Je wordt enthousiast van het geven van een nieuwe kans aan mensen die dat nodig hebben. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en haalt je voldoening uit kleine successen. Je bent bovenal gastvrij en kan mensen het gevoel geven meer dan welkom te zijn. Je bent van nature een positief en sociaal mens.

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met een leuk, jong en divers team van mensen. In het team van The Colour Kitchen werk je in een positieve en oprechte werkomgeving. We bieden je voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt je sollicitatie richten aan Bas Flantua

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Bas Flantua, Directeur/Eigenaar , vertelt je alles wat je wil weten.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Horeca-job