Inloggen - Registreer  

Productie Kok der Valk Hotel 24 tot

Horeca-job - Deventer - 05-04-2024 Naar vacature  

Welkom in dé horecafamilie van Nederland. Bij van der Valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. Wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het á la carte en live-cooking restaurant, de lounge en bij de buffetten. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team!

Functieomschrijving

Als productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. Dit doe je door:
  • Het uitvoeren van bereidingen;
  • Het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden;
  • Het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden;
  • Het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren;
  • Asissteren bij het bereiden van voorgerechten en desserts.

Het profiel

  • Je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk;
  • Je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken;
  • Je hebt kennis van de HACCP regels;
  • Je wilt in een moderne en grote keuken werken;
  • In het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfect!
  • Jij maakt spontaan een praatje met onze gasten.

Wij bieden

  • Een contract voor 24-38 uur per week;
  • Geld! Hoeveel? Conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
  • 4-weken salaris;
  • Recht op 5 weken betaald vakantie, 8% vakantiegeld;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels;
  • Korting op jouw sportschoolabonnement;
  • Dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd.

Heb jij interesse in deze functie?

Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV! Je kunt reageren door te mailen naar
Of je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Sophie Heynen, Personeelszaken, vertelt je alles wat je wil weten.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Horeca-job
Meer Productie Kok der Valk Hotel 24 tot vacatures