Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Schoonmaak vakantiewerk Voedingsmiddelenindustrie

Hago - Steenbergen - 16-05-2019 Naar vacature  

Betreft: Schoonmaken, Schoonmaak, Schoonmaker, Parttime

Vrij van studie of school, tijd voor vakantiewerk!

Kom deze zomer schoonmaken voor Hago Food & Industry!
Vind jij het gaaf om met machines te werken? Om met de laatste technologieën in schoonmaken ervoor te zorgen dat deze spik- en span zijn? Om te zorgen voor een schone en veilige productieomgeving, en samen met je team bij te dragen aan kwalitatief hoogstaande voedselproductie? En ben jij woonachtig in omgeving Steenbergen? Lees dan snel verder!

Wat biedt Hago Food & Industry jou als schoonmaker?

  • Flexibiliteit Werkdagen, -tijden en aantal uren in overleg.
  • Gezelligheid! Iedereen is blij dat jij er bent en staat open voor een praatje.
  • Prima uurloon €5,62 tot €12,61 per uur, afhankelijk van je leeftijd.
  • De mogelijkheid dat deze vakantiebaan kan zomaar een toffe bijbaan kan worden.
  • Voor wie kan rekenen: wij betalen gemiddeld maar liefst 35% boven het minimum uurloon.
 

Vakantiewerk in de industriële schoonmaak iets voor jou?

  • Doorwerken en gezelligheid gaan prima samen. Vakantie vieren en werken ook. Ontdek het zelf deze zomer. Of je nu werkt voor studieboeken, studiebier, stedentrip of wereldreis, verdien je geld bij Hago Food & Industry.

Ben je beschikbaar tussen 3 juni en 18 augustus? (ochtend of middag)

  • Ben je in het bezit van eigen vervoer en gezonde dosis spierkracht?
  • Begrijp je het principe van afspraken maken en nakomen, verantwoordelijkheidsgevoel en een enthousiaste en flexibele werkhouding?
  • Spreek je de Nederlandse taal?
Heb je 4 uit 4 vragen met JA beantwoord? Dan ben jij onze vakantiekracht, ga snel door naar de volgende ronde.
 

Wie betaalt je salaris?

Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie met 75 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago Food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten.

 

Wil je weten wanneer je kan beginnen?

Solliciteer direct op jouw baan voor deze zomer via onderstaande button. Dan nodigen wij je uit om eens kennis te maken en al je wensen door te spreken. Toch eerst nog een vraag? Stuur een mail naar

.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn het schoonmaakbedrijf waar schoonmakers graag willen werken. Wij zijn de partner die opdrachtgevers meer productiviteit, welzijn, vitaliteit en veiligheid geeft. Maar we zijn ook de organisatie die zich iedere dag inzet voor een betere maatschappij, doordat we het belang van een schoon land inzien. Hago maakt deel uit van Vebego, een groot concern en een internationale werkgever met maar liefst 36.000 medewerkers, gedragen door familiewaarden en doordrongen van ambitie. Met elkaar willen wij van toegevoegde waarde zijn. Ons doel is om in 2025 dagelijks een positieve impact te hebben op 10 miljoen mensen!

Samen met nog zo’n 100 zusterbedrijven zijn we onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego. Met meer dan 35.000 collega’s zorgen we voor schone ziekenhuizen, schone treinen, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en een schoon vliegveld. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie met 75 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten.

Werkomgeving:
Voedingsmiddelenindustrie

Functiecategorie:
Vakantiewerk

Aantal uren:
4 - 24 uur

Locatie:
Steenbergen

Deze vacature delen:
Over Hago
Schoon... Schoon is van iedereen. Maar schoonmaken is een vak apart. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. Wij zijn Hago, de schoonmakers van Nederland.

meer...Meer vacatures van Hago