Inloggen - Registreer  

Leerling kok (BBL

Restaurant Blauw - Utrecht - 13-12-2019 Naar vacature  

Bij Restaurant Blauw geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren wij in onze Indonesische restaurants in Utrecht en Amsterdam traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch. Onze gasten komen van uit de hele wereld om onze Indonesische smaken te proeven.

Ben jij voor aankomend schooljaar op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek? Ons keukenteam is op zoek naar enthousiaste leerlingen die bij ons in het restaurant een traject willen lopen om te leren en te werken! Wij bieden niet alleen een unieke werkplek, maar geven ook een concreet stageplan en visie hoe wij jou als leerling gaan begeleiden en klaarstomen voor jouw carrière.

Bij Blauw zien wij een leerling niet als een goedkope kracht maar als een waardig lid in ons hechte team en als protegee voor de toekomstige horeca!

Wij hebben alle ingrediënten in huis voor jouw eerste stap in de culinaire wereld.

WIJ BIEDEN:

Een competitief en mooi salaris.
25 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (op basis van 38 uur en een jaarcontract).
Geen overuren!
4 fieldtrips in het jaar (op basis van een jaarcontract).
Interne leervolle activiteiten buiten jouw leerplan om.
Goede begeleiding door een gediplomeerd leermeester
Grote kans op een vaste baan of bijbaantje bij een van onze restaurants na het afronden van een top stage.

JIJ BENT:

Je woont in (omgeving) Amsterdam
Je volgt een mbo-koksopleiding niveau 2 of 3
Je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden
Je bent flexibel beschikbaar in avonden en weekenden.
Je beschikt over een hands on mentaliteit en je bent een echt teamplayer.
Word jij onze nieuwe leerling? We willen je heel veel leren over onze kookstijl en we verwelkomen je graag!
Stuur je motivatie en CV naar
.
Over Blauw
Indonesisch restaurant Blauw in Utrecht en Amsterdam zijn op zoek naar ambitieuze mensen met een uitgesproken passie voor horeca.
Bij restaurant Blauw koken we culinair Indonesisch. We combineren traditionele bereidingswijzen met innovatieve en moderne kooktechnieken om het best van beide wereld te combineren.

Onze uitgebreide Indonesische rijsttafels zijn alom bekend, ook ver buiten Nederland. Naast veel nationale en internationale aanprijzingen, zijn in 2020 weer 13 punten toegekend door Gault & Millau. Ook mogen we ons rekenen tot de 500 lekkerste restaurants van Nederland.

In onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam bieden wij onze gasten een rijk palet aan smaken en bereidingswijzen. Vis, vlees of vegetarisch: onze Indonesische koks delen met liefde hun liefde voor de vele smaken die het land rijk is.

En dat proef je.
Over onze bedrijfscultuur
Niemand hoeft het alleen te doen
Wij zijn een
familie
met open armen.
Samen
maken we het allerbeste Indonesische eten van Nederland.
We ademen
gastvrijheid
, delen
humor
en zijn
gedreven
om de Indonesische keuken van haar beste kant te laten zien.
Je hoeft niet Indonesisch te zijn om hier te werken. We verwelkomen
iedereen
met open armen die net als ons een passie heeft voor de Indonesische keuken. Zo vormen samen een mooi team vol talenten.
We zijn bereid je alles te leren, dus
ook als je geen ervaring hebt
, ben je welkom. We zien onszelf als kweekvijver voor talent. Maar je krijgt extra bonuspunten als je ervaring in de horeca en/of het diploma sociale hygiëne hebt.

"We kunnen je alles leren als je ervoor open staat"
Morris – Bedrijfsleider Utrecht
Bedrijfsinformatie
Restaurant Blauw Amsterdam
Restaurant Blauw Utrecht
Vacatures
Op dit moment hebben wij de volgende vacatures.
Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons een mailtje via
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Restaurant Blauw