Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Zelfstandig werkend kok / Foodie Vermaat servicekantoor
Hey foodlover! Kom jij aan de slag als zelfstandig werkend kok? Samen met Chef-kok Annelieke ben jij verantwoordelijk voor de uitrol van het nieuwe circulaire concept op ons servicekantoor. Ons servicekantoor is hét visitekaartje van Vermaat. Van pilots tot proef koken, niets is hier te gek! Volg jij de laatste trends, wil je fijne werktijden (ma-vrij) en een culinaire uitdaging? Dan zit je hier goed, solliciteer!
Ijsselstein
35 tot 40 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Zelfstandig werkend kok / Foodie Vermaat servicekantoor
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Onder de rook van Utrecht, in IJsselstein, vind je het Servicekantoor van Vermaat. Met zo’n 180 collega’s werken we hier samen om onze 400 locaties optimaal te ondersteunen op het gebied van marketing, inkoop, HR, finance en nog veel meer. Met jouw horecapassie kun je hier echt iets betekenen voor onze collega’s.
klik hier: #team
In dit team ben je echt het gezicht van Vermaat. Regelmatig komen collega’s de keuken binnen lopen om een praatje te maken of voor diverse vragen. Het team is klein en hecht. Samen maken jullie er iets gezelligs van. ’s Ochtends samen koffie drinken en ’s middags samen lunchen? Dit team doet dat iedere dag trouw.
klik hier: #wistjedat
Wist je dat we regelmatig leveranciers uitnodigen om hun producten te promoten? Ook hier mag jij lekker van meegenieten.
klik hier: #bedrijfshoreca
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.
Jouw collega over werken in de bedrijfshoreca
"De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg als foodie bij Vermaat is heel groot. Zo bepaal ik met mijn team de menu's en overleg ik met de opdrachtgever over partij invullingen. Wij hebben immers dagelijks contact met onze gasten en weten hierdoor haarfijn wat zij willen en verwachten. Ik vind het super tof dat je in deze rol zoveel vrijheid en creativiteit hebt om je eigen menu samen te stellen. "
Vincent
Chef-kok banqueting & events bij ABN Amro
Jouw functie als zelfstandig werkend kok / Foodie
Op deze locatie kun jij zeker je culinaire ei kwijt. Bij Vermaat word je namelijk elke dag uitgedaagd om voor de gasten een gevarieerd menu op tafel te zetten. In ons bedrijfsrestaurant speelt circulariteit, duurzaamheid en zo veel mogelijk plant-based food een grote rol. Jij verrast de gasten elke dag weer met jouw creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens.
Met ons bedrijfsrestaurant loop jij vooruit op de markt. Het bedrijfsrestaurant van Vermaat is waar de culinaire beleving begint. Nieuwe opdrachtgevers komen hier alvast 'proeven' van de smaken die Vermaat te bieden heeft. Ook wordt dit restaurant gebruikt als pilotlocatie voor verschillende nieuwe producten en werkwijzen, zoals bijvoorbeeld no-waste en plantaardig eten.
Vermaat academy
Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? In onze academy hebben wij veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP. Ook kun je je leermeester diploma bij ons halen. En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou op een laagdrempelige manier om deze, eventueel op een andere plek, te vinden. Want 400 horecalocaties, betekent (bijna) 400 keukens en onwijs veel (doorgroei)mogelijkheden.Jouw ingrediënten
- Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar keukenervaring en ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
- Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
- Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
- Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw ‘persoonlijke touch’).
- Je houdt van werken in een vast team met vaste gasten en op vaste (kantoor)tijden. Bedrijfshoreca is helemaal jouw ding!
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat