Inloggen - Registreer  

Apothekersassistent Ziekenhuis Apotheek Bereidingen

Vumc - Amsterdam - 21-01-2020 Naar vacature  

Jij zorgt samen met je teamgenoten voor het leveren van service en kwaliteit.
  • 32-36 uur
  • Salarisindicatie : 2131 tot 2979 euro

Wat ga je doen

Voor de uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar ambitieuze apothekersassistenten. Samen met het team verzorg je verschillende klinische medicatie voor specifieke doelgroepen binnen het ziekenhuis.

Concreet houden je werkzaamheden het volgende in:
  • Het toedieningsgereed maken van geneesmiddelen (VTGM), zoals cytostatica, experimentele geneesmiddelen en IV-medicatie voor patiënten in de kliniek en op de dagbehandeling;
  • Het bereiden van parenterale voedingen (TPV) voor volwassenen en neonaten;
  • Op de afdeling nucleaire geneeskunde medicamenten bereiden ten behoeve van nucleair onderzoek.

Wat we van je verwachten

Als apothekersassistent pas je goed in ons team als je je thuis voelt in een grote apotheek. Je hebt kennis van geneesmiddelen en bent patiëntgericht. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het door jou geleverde werk. Als apothekersassistent(e) bij Amsterdam UMC ben je in het bezit van het diploma apothekersassistent en heb je bij voorkeur VTGM-ervaring. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat om zelfstandig te werken. Wij bieden een contract van 36 uur per week, maar 32 uur per week is bespreekbaar. Apothekersassistenten met enkele jaren werkervaring, maar ook enthousiaste starters nodigen wij van harte uit om te reageren. We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden.

Waar ga je werken

De apotheek van Amsterdam UMC locatie VUmc streeft naar een goede en doelmatige farmaceutische zorg op maat voor alle patiënten. De ziekenhuisapotheek is opgebouwd uit verschillende secties met elk hun eigen aandachtsgebieden. Voor de uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar ambitieuze apothekersassistenten. Wij verzorgen de klinische medicatie verstrekkingen aan vaak complexe patiënten wat een verdieping van je vak geeft. Onze werkzaamheden zijn onderverdeeld in farmaceutische dienstverlening (FADI) en bereidingen op patiënten niveau (VTGM). Ieder heeft een eigen team van apothekersassistenten, farmaceutisch vakmensen en apotheekmedewerkers.

Wat we je bieden

Salarisschaal 6: 2131 tot 2979 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Het werken in het Amsterdam UMC locatie VUmc betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling in alle opzichten wordt gestimuleerd.

Inschaling in schaal 7 is afhankelijk van kennis en ervaring mogelijk.
  • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen? Bereken dan
jouw netto salaris (onder voorbehoud).
  • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
  • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. VUmc draagt 2/3e deel van deze premie bij.
  • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een
.
  • In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op
.
Een screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

Klik
voor meer informatie over de screeningsprocedure en of deze op jou van toepassing is.
Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring onderdeel van jouw selectieprocedure.

Bijzonderheden

Omdat de ziekenhuisapotheek 24 uur bereikbaar is, hebben we bereikbaarheidsdienst en op zaterdag en zondag aanwezigheidsdienst volgens een rooster. Vooralsnog van 10.00 uur tot 14.00 uur. We zijn dan ook op zoek naar een collega die flexibel is en van afwisseling houdt.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vumc