Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Ondernemende bakker

Wasven.nl - Eindhoven - 24-07-2020 Naar vacature  

Vacature: Het Wasven zoekt een ondernemende banketbakker
Locatie Eindhoven, 24-38 uur per week, M/V
Het Wasven is een maatschappelijke onderneming waar vakmensen samenwerken met vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking. Gezamenlijk runnen wij een gasterij, bakkerij en tuinderij. In de ambachtelijke bakkerij worden dagelijks vers banket, koekjes en brood gebakken voor de gasterij, winkel en horeca/bedrijven. Op onze akkers telen we bijzondere groenten, kruiden en granen. Het Wasven is zelfstandig en streeft naar maatschappelijk rendement zonder winstoogmerk.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een ondernemende banketbakker met leidinggevende vaardigheden en interesse in biologische producten uit het seizoen en van eigen land. Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen en een team aan te sturen. In de bakkerij en winkel werk je samen met zorgbegeleiders, vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking. Je bent leermeester of bereid te worden.

Wat vragen wij?
Ben je een banketbakker die het vak in de vingers heeft, mensgericht en communicatief is en heb je een passie voor biologische en streekproducten? Iemand die denkt in mogelijkheden en mensen kan motiveren en aansturen? Wij zoeken een ondernemende professional op MBO+ niveau met leidinggevende capaciteiten en affiniteit met vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking. Dagen en werktijden in overleg.

Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie in een unieke omgeving met groeimogelijkheden.
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen naar
.
We ontvangen je reactie graag voor 18 augustus 2020.
meer...Meer vacatures van Wasven.nl