Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Praktijkopleider Verpleegkundig Specialisten GGZ

Dimence - Almelo - 14-02-2018

Praktijkopleider Verpleegkundig Specialist GGZ

Wij zoeken een Praktijkopleider voor het opleiden van Verpleegkundig Specialisten GGZ in de regio Almelo. Naast de taak van praktijkopleider ben je werkzaam als Verpleegkundig Specialist. 

De praktijkopleider is voor de Verpleegkundig Specialisten in opleiding (VIOS), werkzaam in de regio Almelo. De functie gaat in per 1 mei 2018. Naast het praktijkopleiderschap ben je als Verpleegkundig Specialist werkzaam in één van de behandelteams binnen de regio Almelo.

Voor kandidaten geldt dat bij gebleken geschiktheid voor deze functie, gekeken zal worden naar de mogelijkheden om ook de behandeluren binnen regio Almelo in te vullen. Er zijn mogelijkheden bij de volgende teams in Almelo: team Angst en Stemming en team Ontwikkelingsstoornissen.

Wat ga je doen?

Als praktijkopleider draag je gedelegeerde verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke begeleiding van de VIOS binnen de regio. Je werkt in nauwe samenwerking met de VS-opleider en bent in de regio verantwoordelijk voor het opleidingsklimaat. De voornaamste taak is het coachen en begeleiden van VIOS bij het uitvoeren van de praktijkopdrachten. Je geeft de VIOS feedback op diens functioneren en voortgang gedurende de opleiding. Je geeft goed onderbouwde beoordelingen en coacht daarnaast m.b.t. de rolontwikkeling.

Je brengt een adviesbeoordeling in bij de beoordelings-vergadering, te weten: bespreken en akkoord werkplan, bespreken en akkoord tussen- en eindevaluatie. Je adviseert, na overleg met de andere regio-praktijkopleiders, de VS-opleider wanneer de VIOS niet voldoet en/of de voortgang van het leertraject stagneert. Je meldt tijdig aan de VS opleider indien de betrokken praktijkleerplaats niet (meer) voldoet aan de erkenningsvoorwaarden. Je doet al wat nodig is ter bevordering van een succesvolle afronding van het leertraject van de VIOS. Je bemiddelt bij conflicten of klachten die op de praktijkplaats ontstaan. Je legt verantwoording af aan de VS-opleider.

Ben jij onze nieuwe Praktijkopleider?

Wij zoeken een enthousiaste Praktijkopleider. Verder: 
  • Werk je minimaal 3 jaar als Verpleegkundig Specialist GGZ ex atrikel 14 Wet BIG en ben je een boegbeeld in de regio.
  • Heb je een uitgebreide kennis van de (specialistische) geestelijke gezondheidszorg.
  • Heb je aantoonbare affiniteit met mensen die zich ontwikkelen en beschik je over coachende vaardigheden voor mensen die in opleiding zijn.
Kun je goed samenwerken met verschillende partijen en beschik je over diplomatieke en onderhandelingsvaardigheden.
  • Ben je je bewust van de verschillende belangen bij de vormgeving van opleidingen en weet hierin te verbinden als ook richting te geven.

Wat wij bieden!

We bieden een boeiende taak in een enthousiast team voor 8 uur per week. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-GGZ. De Dimence Groep hanteert een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkelingen van medewerkers.

meer...Meer vacatures van Dimence