Inloggen - Registreer  

Bakker

Vlaamsch Broodhuys - Vlaardingen - 25-03-2024 Naar vacature  

Vlaamsch Broodhuys |
32-38 uur |
Vlaardingen
Ben jij gepassioneerd door brood en heb je een talent voor het creëren van heerlijke lekkernijen? Als
Bakker
bij het Vlaamsch Broodhuys laat je iedereen, iedere dag genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood, want dat is onze missie. Wij bakken brood zoals topchefs koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. De broden worden dagelijks, vers in de bakkerij in Vlaardingen handmatig opgemaakt, gebakken en verkocht via de diverse partners en in de 19 eigen winkels. Daarnaast maken we bij Vlaamsch Broodhuys alle patisserie in eigen huis.

Wij hebben plaats voor een bakker (of een BBL leerling van de opleiding brood en banket) in de in de beste en mooiste ambachtelijke bakkerij van het land.

Wat ga je doen als bakker?

  • Deegdraaien
  • Deeg verwerken
  • Handmatig opmaken, op-punten en opbollen
  • Bakken
  • Deze taken voer je in ploegendienst uit

Wie ben jij?

  • Je hebt passie voor het ambacht
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling
  • Je kunt goed overzicht behouden en bent stressbestendig
  • Je hebt talent voor deegdraaien

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige baan in een gezellig team;
  • Een leerzame inwerkperiode en mogelijkheden om door te groeien;
  • Salariëring naar cao voor het bakkersbedrijf;
  • Goede pensioenregeling;
  • Vakantiedagen en geld;
  • Uiteraard kan je elke dag genieten van ons lekkere brood.

Over Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals top koks koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs en later ook de Nederlandse huishoudens, kennis maken met brood zoals brood bedoeld is. Dimitri Roels wist dat hij in die tijd een pioniersrol had. Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur. Naast brood maken we bij Vlaamsch Broodhuys ook alle viennoiserie en patisserie in eigen huis.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vlaamsch Broodhuys