Inloggen - Registreer  

Verkoper showroom (24 uur per week)

Groep De Hoop - Terneuzen - 19-10-2020 Naar vacature  

Commercieel, Verkoop
Zeeland
Bouwcenter Logus Goes maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar verankerd is in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

In de showroom van onze vestiging in Goes ben je bezig met de verkoop van ons assortiment tegels, sanitair, keukens en (garage)deuren. Je geeft advies aan potentiële klanten, particulier of zakelijk, en probeert de verkoop tot stand te brengen. Het gehele traject van inkoop, orderverwerking en levering valt onder jouw verantwoordelijkheid. Ook zorg je ervoor dat de showroom up-to-date blijft.

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen in een klein team van twee verkopers. Je kunt altijd een beroep doen op de deskundigheid van collega’s van andere afdelingen. Verder heb je een intensief contact met leveranciers, met de medewerkers in het magazijn en collega’s van andere Logus vestigingen.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in, of bent geïnteresseerd in de verkoop van met name afbouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een klein verkoopteam te werken. Je bent nauwkeurig, actief en klantvriendelijk ingesteld. Daarnaast heb je:

  • Een MBO- werk- en -denkniveau
  • Enige kennis van de bouw of afbouwmaterialen is een pré
  • Goede verkoopkwaliteiten

Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken in een klein en professioneel team

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Christiaan Hage, vestigingsleider Goes, tel.nr. 06 51 26 39 84.

Bouwcenter Logus Vlissingen

Marie Curieweg 9-13
4389 WB, Vlissingen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Groep De Hoop