Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Zelfstandig Werkend Kok

Sodexo - Tilburg - 25-09-2020 Naar vacature  

Een flinke vinger in de pap! Met jouw kookkunsten gasten verwennen. Je bepaalt mede het menu én je geeft leiding. Iets voor jou?
Solliciteer
Deel
TILBURG
|
Catering & Horeca
|
40 uur
Zelfstandig Werkend Kok in TILBURG
Solliciteer
Bevestig je inschrijving voor je vacaturemelding
E-mail deze vacature
Ben jij de gedreven Zelfstandig Werkend Kok die wij zoeken? En wil jij werken tijdens kantooruren?
Sodexo
Sodexo staat voor Quality of Life!
Dit betekent dat we elke dag een stap meer doen dan de verwachte services. Dit doen we om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Je komt naar je werk om iedere dag beter te worden en meer toegevoegde waarde te hebben. Dit doe je in een team dat samenwerkt en open met elkaar communiceert.

Doordat je positief bent en je doelen steeds bijstelt via onder meer continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren.

Hierdoor zal dat wat je morgen doet, ook beter zijn dan wat je vandaag doet. Dit komt doordat je elke dag opstaat met het besef waarom je naar je werk komt. Om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Is dit ook jouw eerste drijfveer en kun je hierin van toegevoegde waarde zijn voor ons? Dan ben jij geknipt voor Sodexo!
Wat ga je doen?
Je creëert de menu’s aan de hand van het Sodexo Menu Management Systeem, adviseert de Catering Manager en bereidt producten en gerechten vanuit de Sodexo recepturen. Dit doe je met verse producten en met deelmaaltijden. De bereiding vindt plaats voor het oog van de gasten, ook wel frontcooking genoemd. Daar blijft het niet bij, je blijft tot en met de presentatie van de maaltijden creatief, zodanig dat de borden als het ware vanzelf over de counter vliegen. Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving, dagelijks voorraadbeheer en het doen van de bestellingen tot je takenpakket.

Wat neem je mee?
Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een koksdiploma en hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring in horeca/catering. Je weet je kookkunsten met flair en met gevoel voor show te brengen. Als gedreven

Zelfstandig Werkend Kok weet je als geen ander je gasten steeds te verrassen. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:
  • Je kunt je goed aanpassen in de diverse teams;
  • Je bent gastgericht en hebt ervaring met front cooking;
  • Je kunt goed met cijfers overweg en hebt leidinggevende capaciteiten;
  • Een goede balans vinden tussen commercie en verantwoorde gerechten vinden, is voor jou geen probleem;
  • Je bent innovatief, creatief en hebt oog voor detail;
  • Je bent stressbestendig, gaat gestructureerd te werk en weet prioriteiten te stellen;
  • Je zorgt dat je keuken er altijd netjes uitziet en leeft de HACCP-regels nauwkeurig na;
  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • Het is een pre dat je ook een leermeester diploma hebt.
Wat bieden wij?
  • Contract voor 40 uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag);
  • Werktijden tussen 07.00 en 18.00 uur (indien nodig kan er een activiteit in de avond zijn);
  • Een goed salaris volgens de cao voor contractcatering (en ligt tussen € 2.475,42 en € 2.749,82 bruto per maand afhankelijk van ervaring);
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Diverse trainingen;
  • Goede doorgroeimogelijkheden.
Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor alle sollicitanten ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, fysieke bekwaamheid, religie of seksuele geaardheid.

meer...



Meer vacatures van Sodexo