Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Zelfstandig werkend kok

connexys.nl - Nieuwegein - 03-06-2023 Naar vacature  

St. Antonius Ziekenhuis timmert positief aan de culinaire weg met een nieuw voedingsconcept “Smaakt beter” wat in het voorjaar van 2023 zal worden uitgerold. Gezonde voeding, 6 eetmomenten voor de patiënt, eigen keuken (dus ook zelf koken) en een verrassende menucyclus, die niet zou misstaan in menig restaurant. Nu zijn we binnen het St. Antonius ziekenhuis op zoek naar een fulltime Zelfstandig werkend kok die zichzelf wil ontwikkelen binnen ons nieuwe voedingsconcept in Nieuwegein en Utrecht.

Eenheid
Faciliteiten & Vastgoed
Lokatie
Utrecht en Nieuwegein
De eenheid
Het St. Antonius Ziekenhuis is een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

De functie
Om verder aan de toekomst te bouwen zijn wij op zoek naar nieuw talent, die zijn of haar kennis en vaardigheden in wil zetten voor de keuken van het St. Antonius ziekenhuis.

Constante kwaliteit vormt het uitgangspunt voor alle gezonde gerechten die we bedenken en bereiden. Als zelfstandig werkend kok ben je onder leiding van de Sous Chef verantwoordelijk voor alle kookprocessen binnen de keuken. Alle kookprocessen binnen de keuken gaan volgens receptuur. Gerechtenontwikkeling op basis van Natrium beperkt als wel plantaardig eiwit doet steeds meer zijn intrede in het ziekenhuis, spreekt de ontwikkeling van deze gerechten jou aan (dan kan jij wel eens de geschikte kandidaat zijn!). Je werkt gedurende de dag nauw samen met je collega koks onder leiding van de souschef.De werktijden binnen de functie liggen in overleg en op basis van drukte tussen 06:00 en 19:00

Het profiel
Om de ontwikkeling van ons team en ons product verder voort te zetten, zoeken wij per direct een zelfstandig werkend kok. Je bent onderdeel van het keuken team van koks, medewerkers voeding, medewerkers voedingsadministratie en spoelkeuken, leerlingen doen sinds kort ook bij ons hun intrede. De lat binnen de keuken van het ziekenhuis ligt hoog, dus we zoeken iemand met een creatieve en vakkundige kijk op een eigentijds keukenproduct, met respect voor de producten die we verwerken, op smaak gebracht met voornamelijk kruiden en specerijen. Met jouw ervaring breng je de kwaliteit van ons keukenproduct naar een hoger niveau.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten;
  • Je bent absoluut een teamplayer;
  • Je beschikt over een positieve instelling en bent flexibel inzetbaar;
  • Je beschikt over het vermogen om middels receptuur te koken, maar ook daarin te kunnen ontwikkelen;
  • Je werkt graag en goed samen om te komen tot een optimaal resultaat;
  • Je bent op culinair vlak een gedegen vakman/vrouw, met liefde voor het vak;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring in de Horeca, catering. zorg dan wel bekend met banqueting.
Het aanbod
Een - naar eigen zeggen ;) - leuke en informele werksfeer met collega’s die voor je klaar staan;
Een jaarcontract voor 36 uur per week. Het exact aantal uur kan per week iets verschillen. Een vaste werkdag of vrije dag behoort tot de mogelijkheden;

Een bruto maandsalaris tot
maximaal €3.120,-
bij een 36-urige werkweek (FWG 35, cao Ziekenhuizen).
Dit salaris wordt in december 2023 en juni 2024 nog twee keer met 5% verhoogd;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.
een 13e maand
en aantrekkelijke pensioenregeling en een persoonlijk levensfasebudget in te zetten voor bijv. ouderschapsverlof of extra vakantiedagen;
Diverse leuke extra’s naar keuze, denk bijv. aan korting op een nieuwe fiets, je sportabonnement, mobiel, tablet of laptop;
Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en (bij)scholing;
Deelname aan het ‘Sterk in je Werk’-programma en ons online platform Antonius Fit met interessante (ontspannende) workshops en werk- en lifestyletips die bijdragen aan jouw werkplezier

De procedure
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op Kees van der Wal, teamhoofd via T. 088- 320 9703 of stuur een mailtje naar: Hij vertelt je graag meer.

meer...