Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Sous Chef

Hotel Jakarta alle Chef - via Hotelprofessionals - Amsterdam - 24-04-2024 Naar vacature  

Hotel Jakarta Amsterdam
Amsterdam
  • Fulltime
  • MBO/HBO
  • Taal: NL
  • Operationeel
  • Keuken
Opslaan
Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je als Sous Chef thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien! Het is voor jou ook geen probleem om

verantwoordelijk
te zijn voor jouw eigen afdeling in de keuken.
Als
Sous chef
ben jij
eindverantwoordelijk
in de keuken als
rechterhand
van de chef, als hij er bijvoorbeeld niet is. Geen bord vliegt de keuken uit zonder jouw
goedkeuring
, de
planning
is rond en iedereen binnen het team weet waar hij of zij mag uitblinken vandaag. Kortom, je geeft actief leiding aan je keukenteam en waarborgt de
kwaliteit
van de gerechten. Maar, je overlegt en spart ook met de Chef & F&B manager over belangrijke beslissingen. Je leert van hen en geeft dit weer door aan het team op de keukenvloer. Jij

coacht, traint en motiveert
je team en iedere medewerker individueel. Zo zorg je ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt! Het bewaken van de voorraad, inkoop en het opstellen en naleven van de budgetten behoort ook tot jouw takenpakket. De

focus
ligt op de ultieme combinatie van gasttevredenheid, creativiteit, kwaliteit en teamwork. Leer je graag je collega's de fijne kneepjes van het vak om zo nog efficiënter te koken? Sta je graag aan de pas, om zo het juiste overzicht te hebben? Tuurlijk kan er nog iets misgaan, maar daarvoor leer ik. Ondanks dat, krijg je het

vertrouwen
van de chef en boek je snel vooruitgang. Zelf heb je erg veel productkennis en kan ik met gemak bij alle secties staan? Dan zijn we opzoek naar jou!
In Café Jakarta komen ‘West’ en ‘Oost’ letterlijk bij elkaar. Authentieke Indonesische gerechten, op moderne wijze gepresenteerd. Vanuit de oesterbar worden verse fruit de mer plateaus geserveerd. Het grote terras geeft een panoramisch uitzicht over het IJ. 

Wat maakt mij een perfecte collega?

  • Werkervaring in een zelfde functie;

Creatieve

en moderne kookstijl;
  • Je bent bekend met foodcost , menucalculaties, payroll en roosters maken;
  • Leermeester diploma is een pré;

Communicatie

en organisatie: Hier blink jij in uit!
  • Je hebt een

flexibele instelling

en bent

stressbestendig;

  • Een echte teamplayer met

passie voor het culinaire vak

: dit ben jij!
  • Samen met jouw team ga je elke dag voor het beste resultaat en een unieke ervaring voor onze gasten!
  • Je weet je collega’s te

motiveren

en te

inspireren

;
  • Zowel voor ontbijt, lunch, diner als banqueting draai je je hand niet om.
  • Je woont in of vlak bij

 Amsterdam.

 

Wat biedt WestCord Hotels?

Groei:

 Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. 

Trainingen:

 Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Salaris:

 Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

Gratis parkeermogelijkheden 

in het Hotel
.

30/30 member


:

Overnachten voor € 30,

 
inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels;
  • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken);
  • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. 

Surprise Our OneTeam:

 Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

  • Een 

netto bonus van € 250,-

 wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
  • Een gratis 

hotelovernachting

 inclusief diner als jij door je proeftijd bent!
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hotel Jakarta alle Chef
Meer Sous Chef vacatures