Inloggen - Registreer  

Verkoopmedewerker buitendienst

Groep De Hoop - Terneuzen - 19-10-2020 Naar vacature  

Commercieel, Verkoop
Zuid-Holland
Bouwcenter Logus Zwijndrecht maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Rotterdam-Noord ben je actief in het leggen van nieuwe contacten met potentiële klanten en onderhoud je nauwe banden met bestaande klanten. Je verzamelt marktinformatie en deelt die met de collega’s van de vestiging Rotterdam en de binnendienst van de vestiging Zwijndrecht. Je adviseert over het gebruik van producten uit ons assortiment en probeert uiteraard orders binnen te halen.

Met wie werk je samen?

Je werkt intensief samen met de verkopers van de vestigingen Rotterdam en Zwijndrecht. Je bent veel buiten de deur, dus je bent in hoofdzaak zelfstandig bezig. Je hebt daarnaast veelvuldig telefonisch contact met klanten en leveranciers.

Wie ben jij?

Je hebt enige ervaring in de wereld van de (af)bouw- of bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een gedreven en professioneel verkoopteam te werken. Je bent zelfstandig, actief en bent in staat om duurzame relaties met klanten op te bouwen.

Daarnaast heb je:

  • Een MBO- werk- en -denkniveau
  • Uitstekende verkoopkwaliteiten
  • De bereidheid om brede kennis van ons assortiment op te doen

Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een uitdagende baan met veel contact met klanten
  • Professionele en gedreven collega’s
  • Volop ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Erwin den Elzen, bedrijfsleider Logus Zwijndrecht, tel.nr. 06 51 04 57 61.

Bouwcenter Logus Zwijndrecht

Lindtsedijk 18
3336 LE, Zwijndrecht

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Groep De Hoop