Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Technische Servicedesk Medewerker Zon

Guidion - 15-01-2020 Naar vacature  

keyboard_arrow_down
Nu solliciteren
keyboard_arrow_down
Deel vacature

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de telefonische ondersteuning op technisch gebied bij de zonnepaneleninstallaties die onze experts uitvoeren voor onze partners. Je maakt de vertaalslag van de offerte van onze partner naar het installatieplan voor onze zonnepanelen expert op locatie bij de klant, waarbij je rekening houdt met verschillende omgevingsfactoren. Je communiceert met collega's op kantoor, accountmanagers, de partner, expert en de klant om alle informatie voor de installatie te verzamelen en tot een installatieplan te komen. Door deze voorbereiding kan de installatie correct worden uitgevoerd. Aan de hand van een eerder uitgevoerde schouw op locatie, signaleer jij met een scherp oog waar mogelijke knelpunten bij de klant kunnen liggen en zorg jij ervoor dat de expert zorgeloos aan de slag kan gaan. Is de installatie voltooid? Dan controleer jij de installatie nauwkeurig op basis van het bezoekrapport en foto�s.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring en kennis van zonnepanelen installaties of elektrotechniek, installatietechniek, energietechniek, werktuigbouwkunde of bouwkunde. Je houdt van afwisseling en uitdagingen. Geen dag of installatie zal hetzelfde zijn, maar met jouw procesmatige aanpak rolt er altijd een goed installatieplan uit jouw koker. Moeiteloos houd jij meerdere ballen in de lucht en je krijgt energie van het schakelen tussen verschillende partijen. Daarnaast snap je als geen ander dat het draait om kwaliteit en overtref je graag verwachtingen. Als je in het bezit bent van een VCA-VOl en een NEN-3140 certificaat is dat een pre.

Wat bieden wij jou?

De zonnepanelenmarkt groeit hard en de technologie ontwikkelt zich snel. Het aantal zonnepaneleninstallaties dat onze experts uitvoeren stijgt enorm en daarmee ook het netwerk aan technische ondernemers. Je komt te werken in een hele dynamische omgeving door het snel groeiende team op kantoor en de technische ontwikkelingen in de zonnepanelenmarkt. Je werkt samen met kleine installatiebedrijven en het team op kantoor waarbij persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk is. Guidion stimuleert bovendien jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt dan ook volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wie weet groei jij wel door naar een vaste functie. Bij Guidion heerst een informele sfeer, waarbij natuurlijk ook ruimte is voor de nodige ontspanning, je dagelijks geniet van onze legendarische lunch, de wekelijkse (thema)borrels en natuurlijk hét Zomer- en Winterfeest.

Kun jij niet wachten om met jouw kwaliteiten ervoor te zorgen dat elke zonnepaneleninstallatie succesvol wordt uitgevoerd?
  • Competenties
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Klantgericht
  • Nauwkeurig
  • Achtergrond
  • HBO werk- en denkniveau
  • NEN-3140 en VCA-VOL gecertificeerd
meer...Meer vacatures van Guidion