Inloggen - Registreer  

Commercieel medewerker binnendienst

Green Resource Group - Dronten - 13-05-2022 Naar vacature  

Fresh Care Convenience is een grote speler in de productie en verwerking van verse groente en fruit tot mixen, maaltijdcomponenten en maaltijd salades. De afzetmarkten zijn met name Duitsland, Nederland en Denemarken. In de productie locatie in Dronten werken in totaal zo’n 400 medewerkers.

Fresh Care Convenience is onderdeel van de Plukon Food Group, een van de grootste spelers in de Europese voedingsmiddelenindustrie. Plukon maakt mooie kip- en vega producten en ontwikkelen, produceren en vermarkten ook ultra verse en gepasteuriseerde maaltijden. Plukon werd in 1895 in Nederland opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een bedrijf met een omzet van meer dan 2 miljard euro. Plukon heeft 28 vestigingen in 6 landen en er werken ruim 8900 medewerkers.

Functieomschrijving

Als commercieel medewerker binnendienst ben je een belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de orders volgens afspraken bij de klanten terecht komen. Om dit voor elkaar te krijgen, draag je de verantwoordelijkheid over de volgende taken:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten over operationele onderwerpen. Je bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken en beantwoordt uiteenlopende klantvragen;
  • Je maakt de binnenkomende klantorders aan, deze dienen als input voor de productieplanning;
  • Je verzamelt gegevens voor potentiële klanten als input voor offertes;
  • Je verzendt productinformatie of productmonsters aan bestaande en/of potentiële klanten;
  • Je draagt zorg voor correcte administratieve afhandeling in het ERP systeem (CSB) en de dataverwerking in klantportalen.
Wil je meer te weten komen over deze vacature?
Whatsapp direct naar de vestiging om te reageren op deze vacature!
Jesper Oosterwijk
E
T

Wij bieden

Wij bieden een dynamische omgeving, binnen een organisatie die veel belang hecht aan goed werkgeverschap. Daarnaast vinden wij eerlijkheid en transparantie belangrijk. Zo weet jij wat je aan ons hebt en wij wat we aan jou hebben. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring & opleiding
  • Voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Green Resource Group
Meer Commercieel medewerker binnendienst vacatures