Inloggen - Registreer  

Senior Embedded Software Developer

Topic - Eindhoven - 05-10-2021 Naar vacature  

Jouw rol als Senior Embedded Software Engineer

Ben jij klaar om te gaan werken aan de operatiekamers van de toekomst? Kun je jouw kennis inzetten voor een vliegsimulator, een ultrasoon inspectieplatform, of het drone platform van morgen? Vind jij het leuk om gelijktijdig aan verschillende high tech projecten te werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!
Als gedreven, enthousiaste en ambitieuze Software Engineer werk jij in teamverband mee aan state-of-the-art projecten. Deze projecten worden veelal op de locatie bij onze klanten - die actief zijn in de high tech industrie - uitgevoerd. Onze projecten omvatten het gehele proces vanaf requirements definitie met de klant tot aan de oplevering. Hiervoor is goede kennis van één of meerdere programmeertalen en ontwikkelplatformen zoals Linux, Windows en Android, belangrijk.

Het is jouw tweede natuur om nauw samen te werken met software developers, design engineers en project leiders van verschillende disciplines met als doel het ontwikkelen en implementeren van de meest kwalitatieve code in een complexe multidisciplinaire omgeving. Binnen het team heb je je eigen verantwoordelijkheden en deel je de dag en je werkzaamheden naar eigen inzicht in.

Je werkt in Agile teams aan uitdagende, state-of-the-art hardware ontwikkelprojecten voor verschillende clusters zoals Healthcare, Space & Aerospace, Transport, Logistics & Infrastructure en de Smart Industry.

Onze organisatie

Al 25 jaar doen klanten een beroep op TOPIC voor de kennis en expertise van onze hooggeschoolde engineers. TOPIC engineers ontwikkelen embedded systemen die essentieel zijn voor producten die worden vervaardigd door gerenommeerde hightechbedrijven over de hele wereld. Dit betreft low level embedded software, maar ook applicatiesoftware, gebruikersinterfaces, web- of mobiele applicaties en FPGA's. Onze consultancy diensten voegen expertise toe aan een team bij onze klanten of kunnen hen advies bieden over een oplossing voor een bestaand probleem, een strategie of een proces. Ook in-house projecten (van ontwerp en ontwikkeling tot productie en marktintroductie) worden door onze engineers uitgevoerd op het TOPIC hoofdkantoor. TOPIC ontzorgt klanten tevens in de vorm van Farm Out projecten: een unieke service waarbij een TOPIC team van engineers wordt ingezet voor een specifiek ontwikkelingsproject van een klant. TOPIC ontwikkelt en produceert hoogwaardige System-on-Modules die tot doel hebben productontwikkeling te versnellen en schaalbaar zijn in performance en functionaliteit. De kwaliteit van TOPIC's werk- en ontwikkelprocessen is geborgd en gecertificeerd volgens de ISO-13485, ISO/IEC-27001 en NEN-7510-1 normen. Mede op basis daarvan heeft Xilinx, technologieleider op het gebied van System-on-Chips en FPGA's, TOPIC gekwalificeerd als Premier Partner. Met trots biedt TOPIC haar medewerkers aantrekkelijke en uitdagende opdrachten, die gepaard gaan met een uitstekende individuele ondersteuning en een open en informele cultuur. Samen met klanten en medewerkers zet TOPIC zich elke dag in om de wereld een beetje beter, slimmer en gezonder te maken.

  • C++, embedded, Python, design patterns
  • Locatie omgeving Eindhoven / Delft
Deel deze vacature

Wie ben jij als Senior Embedded Software Engineer?

  • Als Embedded Software Engineer heb je een afgeronde WO- of HBO-studie (Technische) Informatica, Electrotechniek, Embedded systems;
  • Jij hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de Hightech sector;
  • Jij hebt zeer goede programmeerkennis binnen embedded omgevingen met C++ aangevuld met C en/of Python kennis;
  • Jij hebt ervaring met programmeren op embedded platformen en bij voorkeur het programmeren van Microcontrollers;

Werken bij TOPIC

Voor het uitvoeren van interessante en uitdagende projecten in ambitieuze werkomgevingen, biedt TOPIC een
fulltime dienstverband
met een arbeidscontract voor
onbepaalde tijd
. Je krijgt als werknemer bij TOPIC
sterke en individuele coaching
met als doel dat jij kunt groeien zowel op persoonlijk als technisch vlak. Bij TOPIC heerst een informele en collegiale werksfeer; wij werken met
flexibele werktijden
en de mogelijkheid tot thuiswerken bestaat waar mogelijk.
Voor deze functie bieden wij een
all-in competitief jaarsalaris
tussen de
€ 48.000,-
en
€ 66.000,- euro
. Dit bedrag is inclusief een
dertiende maand
,
8% vakantiegeld
en
26 vakantiedagen
. Ook omvat dit jaarsalaris een
mobiliteitspakket
met de keuze voor een mobiliteitsvergoeding of een leaseauto en een
netto kostenvergoeding
van 75,- euro.
Aanvullend op jouw jaarsalaris kun je nog rekenen op een
verzekeringspakket
, een
goede pensioenregeling
en een
jaarlijks studiebudget inclusief 5 betaalde trainingsdagen
. Bovendien biedt TOPIC haar werknemers een
thuiswerkplekregeling
.
Andere extra’s kun jij (en jouw meer dan 150 slimme technische collega’s) ondervinden in de vorm van een fitnessruimte en vers fruit dat dagelijks tot je beschikking staat. Ons hoofdkantoor in Best is goed bereikbaar en kent uitstekende ICT-voorzieningen. In verband met Corona werken we op het moment veelal vanuit huis en volgen we de landelijke RIVM richtlijnen.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer direct door contact op te nemen met ons recruitment team!
  • Recruitment team
  • Corporate Recruiter

Het stappenplan naar jouw TOPIC job

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Topic
Meer Embedded software developer vacatures