Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Cateringmedewerker / Gemeente Stadhuis
Hey allrounder! Wil jij mensen blij maken met een warm welkom en een heerlijke lunch? Kom tijdens kantoortijden aan de slag bij de Gemeente Apeldoorn locatie Stadhuis. Naast het verzorgen van de lunch ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor diverse partijen op de locatie en de espressobar. Eén ding is zeker; bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei. Jij bent ons neusje van de zalm!
Apeldoorn
24 tot 32 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Cateringmedewerker / Gemeente Apeldoorn Stadhuis
Solliciteer
klik hier: #werkplek
OSP is trotse horecapartner van de Gemeente Apeldoorn. Dit account is verdeeld in vier kleine locaties. Het Stadhuis is de grootste. Hier verzorgen we iedere de lunch voor 350 lunchgasten. Daarnaast zijn we vaste partner voor alle banqueting en events. Denk bijvoorbeeld aan de Sinterklaasintocht en Serious Request.
klik hier: #team
Het hele team van de Gemeente Apeldoorn bestaat uit tien medewerkers, verspreid over vier locaties. Bij het Stadhuis werken we met z’n achten. We vinden het leuk om voor zo’n maatschappelijk betrokken opdrachtgever als de gemeente te werken. De meeste collega’s zijn al meerdere jaren werkzaam op de locatie en kennen de gasten door en door.
klik hier: #wistjedat
Wist je dat wij vier locaties hebben van de Gemeente Apeldoorn? Alle vier de locaties worden aangestuurd door General Manager Teun.
klik hier: #OSP
Werk je op een OSP locatie, dan lever je een duurzame bijdrage in de wereld van eten en drinken. Hier hebben we namelijk groene concepten. We koken veel meer vegetarisch en met biologische producten. Nog een paar leuke extraatjes aan werken in de bedrijfshoreca: je werkt tijden kantoortijden, in een vast team en hebt veel contact met vaste gasten.
Jouw collega over werken in de bedrijfshoreca
"Ik ben geen stilzitter. Het werken in de bedrijfshoreca is daarom ideaal voor mij. Het is afwisselend en ik ontmoet veel mensen. Ik werk nu al een aantal jaar op deze locatie, ik kan zeggen dat het steeds leuker wordt, je leert gasten beter kennen en kunt inspelen op hun persoonlijke voorkeuren. Het gaat mij erom dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft."
Anita
Cateringmedewerker bij Coolvast
Jouw werkdag
‘Goedemorgen!’
Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega’s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Je maakt het restaurant 100% klaar voor een van de belangrijkste momenten van de dag: de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.
Dan is het lunchtijd! Je ziet zakenmannen die uitgebreid willen lunchen, een groepje stagiaires die snel een broodje willen happen en allerlei andere collega’s die gewoon gezellig willen lunchen. Jij ontvangt de gasten met jouw open, enthousiaste en geïnteresseerde persoonlijkheid. En nog leuker, de gasten kennen jou inmiddels ook. Tussendoor help je nog even met kassa draaien. Of met het bereiden van een cappuccino met een fraai hartje.
Na de lunch is het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Held! De gasten zijn blij, jij dus ook!
Jouw ingrediënten
- Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
- Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
- Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat service en gastvrijheid betreft.
- Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
- Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat