Inloggen - Registreer  

ICT Engineer Azure stage

Allinq - Harderwijk - 30-07-2020 Naar vacature  

Standplaats: harderwijk
Ben jij nog op zoek naar een uitdagende IT stage? Volg jij momenteel een hbo opleiding richting IT en vind jij het een uitdaging om datastromen te centraliseren? Dan hebben wij de stage voor jou!

Wat ga je doen?

Allinq heeft een regiefunctie in verschillende ketens en is daarmee beheerder van vele datastromen. Afgelopen periode heeft Allinq een grote slag geslagen door op innovatieve wijze vele datastromen te centraliseren.

Met ons platform, gebaseerd op Microsoft Azure, halen we nu meer dan 3 miljoen meetpunten per dag binnen. Hiermee weten we bijvoorbeeld wat het effect van Corona is geweest op specifieke assets, of wat een eventuele hittegolf kan betekenen voor de betrouwbaarheid van het netwerk.

Binnen het project Datagedreven Asset Management vertalen wij concrete business vraagstukken naar de juiste vertalingen binnen Microsoft Azure. Hiermee verzamelen we niet alleen

Big Data,
maar zijn we ook verantwoordelijk voor de daadwerkelijke analyse. Om het naar een volgende stap te brengen zijn we op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen bij ons platform.

We zoeken iemand die conceptueel kan denken en bedreven is in het gebruik van Python en/of oplossingen van Microsoft Azure. Je wordt een lid van een gezellig en jong scrum team. In dat team kun jij je creativiteit op het gebied van programmeren volledig kwijt!

Wat breng je mee?

  • Je volgt momenteel een hbo opleiding richting IT.
  • Je weet mensen te enthousiasmeren voor IT oplossingen.
  • Je bent nog op zoek naar een stage van ca. een half jaar.

Wat bieden wij je?

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima stagevergoeding van € 450 o.b.v. 40 uur.

Daarnaast kun je bij Allinq rekenen op:
Volop kansen om te blijven groeien in je vak; uitstekende opleidingsmogelijkheden
Afwisselend werk dat ertoe doet in een dynamische sfeer
Fijne collega's die je graag verder helpen
Een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen

Over Allinq

Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers voor de Allinq Group. Allinq is internationaal actief en heeft ook vestigingen in Duitsland en Denemarken.

Als specialist in telecominfrastructuur leveren wij meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpen we hen om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.

Contact?

Bernard Jan van den Berg
Recruiter

Solliciteer nu

Solliciteer naar deze functie door je CV toe te voegen en de vragen op het sollicitatieformulier te beantwoorden. Als je je CV uploadt, dan worden de persoonlijke gegevens zoveel als mogelijk automatisch ingevuld. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Allinq