Inloggen - Registreer  

Oproep medewerkers en/of weekendkracht Intern Transport

Rijnstate - Arnhem - 12-05-2022 Naar vacature  

0 uren, oproepbasis
Arnhem
FWG 25
max. € 2.690,- bruto p.m. o.b.v. fulltime dienstverband.
Solliciteren kan tot en met 30 juni 2022

Ben jij een

fanatieke teamspeler
met een
klantvriendelijke houding
voor onze
logistieke
afdeling? Ben je
doordeweeks en/of in het weekend flexibel
beschikbaar? Kom dan op oproepbasis of als weekendhulp bij ons werken!
Wij zijn per direct op zoek naar een betrouwbare en allround medewerker Intern Transport en Bevoorrading. We bieden jou een 0 uren oproepcontract voor bepaalde tijd met eventueel vaste uren in de toekomst. De werkdagen en tijden bepalen we in overleg met jou!

Als medewerker intern transport en bevoorrading zorg je ervoor dat alle goederen, pakketjes, laboratorium materialen en bestellingen op de afdelingen door het ziekenhuis worden afgeleverd. Je beheert de magazijnvoorraden op de afdelingen en vult de verpleegkasten met de benodigde (medische) materialen, zorgt voor voldoende linnengoed door de juiste aan- en afvoer van schone en vuile was. Je brengt op tijd de maaltijdwagens naar de afdelingen en leegt de vuil- en papiercontainers. Daarnaast verzorg je de postrondes. Als medewerker intern transport en bevoorrading verzorg je afwisselend al deze werkzaamheden op de hoofd locatie in Arnhem. Het is een pre wanneer je in het bezit van eigen vervoer bent zodat je ook op de locaties in Zevenaar, Velp en in de toekomst op onze nieuwbouwlocatie in Elst ingezet kan worden. De werktijden van intern transport zijn van maandag t/m zondag tussen 7.00 & 18.30 en worden in verschillende diensten uitgevoerd. Als oproeper ben je minimaal 3 dagen per week en 1 weekend per maand beschikbaar. Als weekendhulp ben je minimaal 2 volledige weekends beschikbaar. Ook op feestdagen heb je geen bezwaar om ingezet te worden. Dit vergt flexibiliteit van jou. Samenwerken met alle interne en externe partijen, medewerkers en afdelingen maken jouw functie veelzijdig. Geen dag is hetzelfde en je mag zeker de regie nemen om onze klanten te ontzorgen!

Ben jij onze 'spin in het web' en zie jij jezelf als veelzijdige speler in het logistieke veld? Dan hebben we elkaar gevonden!
Daniëlle Stegers
Recruiter

Past deze vacature bij jou of iemand die je kent?

Deel deze vacature
Jouw vaardigheden

Wat breng je mee?

MBO diploma, met voorkeur in de richting van logistiek.
Minimaal 1 jaar (relevante) werkervaring.

Als oproeper:
  • Je bent flexibel inzetbaar en minimaal 3 dagen per week beschikbaar. 
  • Je bent tenminste 1 volledig weekend per maand beschikbaar.

 Als weekendhulp:
  • Je bent minimaal 2 volledige weekends per maand beschikbaar.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Rijnstate