Inloggen - Registreer  

Beheerder (toekomstige) DVOL website

D.v.o.l - Nijmegen - 29-04-2021 Naar vacature  

Met de komst van het nieuwe bestuur in november 2019 is er ook een geheel nieuwe commissie ontstaan binnen DVOL: de communicatiecommissie. Deze groep mensen ondersteunen in de eerste plaats de verenigingsmanager en vele anderen met tekstuele en beeldende vormgeving. Maar ook de nieuwsbrief is bijvoorbeeld vanuit deze groep in het leven geroepen.

Met de start van de communicatiecommissie is ook de website direct in hun beheer gekomen. Inmiddels heeft de communicatiecommissie een verbeterde website ontwikkelend die we graag 'live' willen zetten. Dat doen we bij voorkeur direct samen met een nieuwe website beheerder die daarna het beheer op zich kan nemen. De nieuwe beheerder wordt volledig opgenomen in de communicatiecommissie, waar overigens ook de huidige beheerder betrokken zal blijven. Hierdoor kan een goede en gestructureerde overdracht plaatsvinden.

Het betreft een vrijwilligersfunctie waarbij we rekenen op veel passie en enthousiasme, maar uiteraard begrip hebben voor het feit we niet op de eerste plaats komen.

Heb jij kennis van de digitale wegen, ervaring met websites en misschien zelfs ervaring met het Wordpress platform? Dan horen we graag van je!
Mail met
of met
als je vragen hebt of je interesse kenbaar wilt maken.

Agenda

okt

30

90 jarige DVOL jubileum

Aanmelden Nieuwsbrief

Als je je e-mail adres hier achterlaat, ben je aangemeld voor onze nieuwsbrief.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van D.v.o.l