Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
(Zelfstandig Werkend) Kok
- 2 maanden geleden geplaatst
Categorie
Bedrijfsprofiel
Om te solliciteren op deze vacaturestuurt u uw sollicitatie
naar
Overzicht
Wij geloven erin! De Covid-crisis komt een keer ten einde en we zijn ervan overtuigd dat we in het voorjaar 2021 weer veel meer gasten kunnen ontvangen dan de afgelopen maanden.KEUKENTOPPERS GEZOCHT!
Vanaf mei 2021 zoeken we twee nieuwe keuken toppers:Een
(zelfstandig werkend) KOK – 32-38 uur
Een
(zelfstandig werkend) KOK
- oproepbasis of 18-28 uur per week
WIE ZIJN WE?
GuestHouse Hotels exploiteert 2 hotels op loopafstand van de Efteling, Hotel de Kroon en het GuestHouse Hotel. Een bijzonder en innovatief hotelconcept dat in 1 gebouw gevestigd is met een supermarkt, diverse winkels en GuestHouse Kitchen. Duurzaam ondernemen en innovatieve gastvrijheid zijn de centrale thema’s. Het hotel heeft 69 familiekamers, een ruime lobby, meeting rooms en een mooie groene daktuin. Met Hotel de Kroon beschikken de hotels over 97 kamers na de recente uitbreiding van Hotel de Kroon. Beide hotels worden door 1 operationeel team gerund. Ons motto is;
een hotel waar je jezelf kan zijn, net zoals thuis
. En dat geldt dus voor zowel onze gasten als voor jou, onze nieuwe medewerker.
WIE ZOEKEN WE?
Wij zoeken echte doeners! Een zelfstandig werkend kok die het leuk vindt om ook voor de schermen te werken (we hebben een deels open keuken, zowel beneden als op de daktuin) en die dolgraag vertelt over de gerechten. We maken echt niet alles zelf dus je bent soms meer de “operator” van de keukenprocessen dan een traditionele chef. Je bent wel iemand die jouw kennis graag deelt. Met gasten, collega’s, leerlingen en stagiaires. Je bent bereid om te blijven leren en hebt ambitie om door te groeien.
WAT GA JE DOEN?
Op drukke dagen moet je stressbestendig zijn en vooral mede leiding geven aan een geoliede machine. Je bent flexibel want elke dag komen er weer nieuwe (hotel)gasten en de diverse nationaliteiten zorgen ook voor verschillende wensen! Dus we geven zowel 3 gangen diners als pizza’s & pasta’s door. Interactie met gasten is leuk! Jouw input op de menukaart, inkoop, receptuur en nieuwe foodconcepten wordt zeer op prijs gesteld. Je draagt zorg voor de voorraad, de optimale hygiëne en bestellingen.
WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
- Een afgeronde opleiding MBO niveau 3 zelfstandig werkend kok
- Minimaal 2 jaar ervaring in de keuken als zelfstandig werkend kok
- Je gaat voor top beoordelingen van de gasten
- Je werkt graag in een team en bent gastgericht
WAT BIEDEN WE JOU?
Een uitdagende baan waarbij de juiste kandidaten kunnen meegroeien. We investeren veel tijd in onze medewerkers door regelmatige werkoverleggen, training on-the-job en intensieve begeleiding en ondersteuning. Uiteraard bieden we een uitstekend salaris, de functie is ingedeeld in functiegroep 4 of 5 van de Horeca cao. Ons team werkt informeel samen, we werken hard maar lachen ook veel met elkaar en dat stralen we uit naar de gasten. Werken moet ook heel erg leuk zijn toch? Diensten ruilen, vrij vragen en beschikbaarheid aanpassen kan via onze App en natuurlijk zijn we een moderne werkgever waar alle uren goed worden geregistreerd. 38 uur is ook echt 38 uur. Wil je meer weten over onze bedrijven? Kijk eens op www.hotelkaatsheuvel.nl of www.guesthousehotel.nl .ENTHOUSIAST GEWORDEN?
- Mail je CV naar
- Je krijgt snel antwoord of jij wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Meer vacatures van GuestHouse Hotels